witam panowie mam mały problem z moim ed9 czasami gdy jade i chce przyspieszyc to on mi nie chce jechac jest takie cos jakby nie dostawał paliwa wtedy czy cos nie chce wejsc na wyzsze obroty a po chwili juz jest normalnie i wszystko jest ok miał ktos kiedys cos takiego?co to moze byc?z gory dzieki
moze przewod od swiec ktorys?
lub zawilzona kopulka, ale moze byc cos z pompa/filtrem, wtryskiem itp itd. jak podepczesz troche to wkreca sie dobrze albo zalapuje? u mnie trzeba bylo kilka razy nacinscnac odpuscic pedal i zacyznalo chodzic, powodem byl kabelek wys nap.
Zasyfiony filtr paliwa np (bądź na pewno, jeśli nie zakłócenia z dostawą powietrza do baku)
Dlaczego o tym nie pomyśleliście zeby Kolegę wyciągnąć za uszy z nieszczęścia?
musze przepatrzec wszystko na spokojnie ale to jest takiego jak u cibie "wrobellos" moze z innego silnika przewody załoze i pojezdze jakis czas filtr zminic i tak musze to sie okaze wszystko zadko co prawda sie to zdarza ale nie daje mi to spokoju :/
[ Dodano: 2009-03-08, 18:29 ] filtr zmieniłem swiece zmieniłem kable zmieniłem i to samo a jak mam ten przekaznik przelutowac o co dkladnie chodzi bo nie praktykowałem i stara sie cos znalesc o tym ale niebadrdzo idzie