no wlasnie i w tym momencie pozwole sobie zadac jescze jedno pytanie w tym temacie. czy te 12 litrów (jak napisał Malcolm) jest proporcjonalne do osiągow (jak napisal Davis)???? Ja narazie z oszczednosci nie zamierzam takiej nauki wprowadzac ale jeśli odpowiedz na ww pytanie jest twierdząca to np: przed taka 1/4 na bemowie mozna by pare kucyków obudzić przed startem własnie takim restarcikiem.
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...
moja ceerka spala ok 10litrow przy mojej jezdzie.czyli cwierc baku spokojnie a pol baku na ostrym deptaniu 170-180 non stop i to tez troche na 4tym biegu.czy to norma czy zrobic lepiej reset kompa
zazdroszczę
moje pierwsze tankowanie i pierwsza jazda była dość kosztowna bo pierwsze 100 km zrobiłem za 100 złotych- ale non stop piz da, hamulec, piz da, hamulec
na trasie 8,5l - z prędkością średnią 120, max 170( 3 osoby full bagaż)
miasto 13- kur wa o co chodzi? - wcale aż tak ostro nim nie upalam(na światłach oczywiście nie może być wstydu ale ogólnie spokojnie)
nie wiem czy przyczyną może być dziura w ostatnim tłumiku- brak kompresji czy jakoś tak?
:?:
o ja pindole, aj jak jechalem do pragi to jak w czecha wjechalem na autostrade to ja wdepnole to ponize 200 km nie schodzilem przez jakies 100 km i spalila mi kolo 10 l
no to już mnie dobiło FAZER bo jak ja testowałem moje cudo D16Z5 to nie dało rady więcej jak 195km/h, to było zaraz po zakupie- temperatura na max, brak zawieszenia z tyłu( jakieś niteczki wisiały tylko- ogólnie pięknie płynąłem jak mercem s), opony z balonikami po bokach, a ponadto kupiłem go od emerytów, którzy nie znali się na samochodach.
sprawdzę go teraz po skończeniu szyberdachu ale widzę że się ładnie wjebałem z tym silnikiem
Apol co tak narzekasz na Z5? To dobry silnik, ja z kobieta na pokladzie na autobanie bez problemow 215 km/h przy jakis 6900 obrotow, czyli pojdzie wiecej ale nie ma sensu do odcinki dla tak slabego silnika ( 1,6 ), wiesz jakie opory powietrza musi pokonywac przy tych predkosciach? Otworz sobie okno i reke wystaw ( tylko powoli bo moze urwac hehehe ), no chyba ze caly czas latasz z otwartym dachem, ladny balon w autku musi byc
pozdrawiam
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Cześć ... wszystko ładnie pięknie ale powiedzcie mi co robić kiedy resetuje i ucze kompa, jeżdze spokojnie, a pali mi cały czas średnio 9/10 litrów i to nie ma różnicy czy butuje czy jeżdże spokojnie.