ale do EF/EE, brakowało tylko plasticzków na kierunki.Thomson napisał(a):ja zaytam jeszcze jak to bedzie z jakoscia?? tak jak szybek, ktory podobno wszedzie odstaje?? czy bedzie profi?? no i czy bedzie sie gial od predkosci i temperatury?? bo jak wiadomo nie zawsze tanio znaczy dobrze...
Thomson napisał(a):ja zaytam jeszcze jak to bedzie z jakoscia?? tak jak szybek, ktory podobno wszedzie odstaje?? czy bedzie profi?? no i czy bedzie sie gial od predkosci i temperatury?? bo jak wiadomo nie zawsze tanio znaczy dobrze...
nie chodzi o to, ze robisz shit czy cos tylko pytam szczerze o jakosc... nie kupilem nigdy nic od Ciebie, a pamietam, ze byl problem z lamiszyberami (nawet nie wiem czy od Ciebie one byly) wiec pytam na zapas
poza tym Twoja furka to cos innego (zreszta gadalismy sobie na gg o rwd jesli pamietasz) pelen szacunek za prace, ale z seria ma wspolnego tyle co calibra z wrc... u Ciebie wszystko jest spasowane pod siebie, dlatego pytam jak bedzie z body do rexa... wiadomo, polowa jest krzywych i roznie moze byc ale internesuje mnie kwestia wytrzymalosci... czy bedzie tak, ze dostanie kamyczkiem spod tira i popeka czy bedzie trwaly, nie bedzie latal, wyginal i ladnie lezal?? no i jak z programi i nakladka na drzwi??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości