hej
mam maly problem, poniewaz nie moge dostac zwrotnicy lewej do ED9 91 rok.( w tej chwili moje kolo ma 4,5 stopnia pochylu a powinno miec 0.5).
potrzebuje pomocy. moze wiecie gdzie moge taka czesc dostac lub jakis zamiennik od innego modelu?? ( okolice warszawy)
pozdrawiam BIMBAM
Zaraz zaraz a mozesz napisac cos wiecej? Chodzi o przednie kola ze sa krzywe? Moge sie mylic, nie bijcie! Ale wlasnie tak mnei to juz od dawna nurtuje czemu niektorzy maja przednie kola ukosnie inni nie i czemu ja mam tak bardzo
tak jak napisales.. kola sa poprostu krzywe:P nie sa prostopadle do drogi a co za tym idzie niedosc ze momentalnie niszczy ci sie opona to nie da sie prosto jechac wiec staszna lipa a milem z kumplem dzis w nocy porajdowac troche po wrszawie. sorki LOOBO
u mnie oba czyli zawiecha... co do zuzywania kol to na poprzednich oponkach.. co to z agumy ... fuldy diamond czy cos to na zewnetrzenj stronie bylo jakies 3mm a na wewnetrzenej doslownei sliki teraz mam BF Goodrich prof G i problemu nie ma mimo iz kola jak byly krzywe tak sa na ebaju sprzedaja jakis zestaw zeby znegowac ten efekt poprostu by wyrownac kola ale skzoda mi 400zl
DŻEJKU,
Bylem dzisiaj ustawiac zbieznośc w "dobrym zakaldzie"
jesli o to chodzi to w zawieszeniu nie mam teraz zadnych luzów...
ale jak mozna ustawic zbieżnosc jezeli jakas czesc nadaje sie do smieci :?:
ja takiej metody nie znam :?:
zeszlismy troche z tematu...
chodzilo mi tutaj o to zeby dowiedziec sie czy np. zwrotnica od civica bedzie pasowac do Crx.. o dosiwadczenia:) itp wystawilem juz oferte kupna na forum