EE8 iVT z allegro, okazja??
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Dedmike
Forumowicz

EE8 iVT z allegro, okazja??

przez Dedmike » 2009-01-01, 12:17

mój projekt VTI... :

forum/viewtopic.php?t=25656

CRX --- chwała japońskim inżynierom...

Robs
Forumowicz

przez Robs » 2009-01-01, 12:41

Był już temat o tym samochodzie:
forum/viewtopic.php?t=29618

Podoba mi się spasowanie maski (3 fota) jak na bezwypadkowe auto ;)
Ostatnio edytowano 2009-01-01, 12:47 przez Robs, łącznie edytowano 1 raz
Performance ... second

czarneED9
Forumowicz

przez czarneED9 » 2009-01-01, 12:43

z tego co sie orietuje to na allegro auto stoi bardzo dlugi czas...juz byl temat o tym aucie z allegro

redbul
Forumowicz

przez redbul » 2009-01-01, 13:49

Robs, przeciez ona jest niedomknieta bo na calej szerokosci taka sama szczelina...

Jak ktos ma blisko to niech to wkoncu sprawdzi i zobaczymy ocb.

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2009-01-01, 16:15

Tego nie rozumiem do dzisiaj jak ktoś na podstawie foto moze oceniać bezwypadkowość na podstawie wiekszej szczeliny w masce, lekko opuszczonych drzwiach, odstającym lekko kierunki itp...

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2009-01-01, 18:37

konik napisał(a):Tego nie rozumiem do dzisiaj jak ktoś na podstawie foto moze oceniać bezwypadkowość na podstawie wiekszej szczeliny w masce, lekko opuszczonych drzwiach, odstającym lekko kierunki itp...

zgadzam sie w 100% bo zle spasowania moga byc efektem
chociazby odkrecania maski np: przy swapie,
wymiany linki od maski(trzeba nadkole zdjac),
moze ktos sobie naprawial klason i zdjal zderzak,
nie kazdy potrafi to wszystko pozniej prosto zalozyc i ustwaic.

oczywiscie nie mowie ze auto jest idealem czy cos tylko chodzi mi o wzglednosc patrzenia na szpary.

Cień696
Forumowicz

przez Cień696 » 2009-01-01, 19:13

chcialem jechac ogladac to auto i dzwonilem po kilka razy do goscia i sie umowilem juz na kase znim i na nastepny dzien mialem jechac ogladac ja! ale mial mi sprawdzic dokumenty czy przeglad jest i ubezpieczenie bo niewiedzialem czym po nia jechac a mam ze 160km do niego wiec koszt zawsze tez wiekszy ;/
dzwonilem i tak mnie odciagal ze mial pojechac bo niby dokumenty u jakiejs babki ma i niema czasu pojechac po nie itd i tak mnie zwodzil i zwodzil niby zapewnial ze przeglad jest a ubezpieczenie to niepamieta dlamnie to wazne bo to dziwne jak ktos chce sprzedac samochod i niema czasu podjechac po dokumenty i niepamieta co w dokumentach jest itd.... samochod jest juz od roku wystawiany bo ciagle obserwuje allegro
powiedzial ze jak bede wyjezdzac mial to zebym zadzwonil do neigo to da mi znac z tymi dokumentami , ok nastepnego dnia po nocnej zmianie niewyspany zalatwiam wszystko no i dzwonie, dzwonie i nic kilka godzin probowalem sie dodzwonic i wogle nie odbieral :wrrr:
wkurzylem sie bo tak sie nierobi a jeszcze mnie zapewnial ze na ogledziny samochodu moge wpasc kiedy chce bo jest caly czas a po dokumenty nie ma czasu podejechac ... dziwne bardzo i dalem sobie spokoj to jakis kretacz na masse
aha zawieszka jest juz wyjebana i jakies jeszcze zeczy mowil mniejsze ze tez lipa ale sam bylbym ciekawy czy z tym gosciem wogle da sie ustawic i zobaczyc samochod wiec jak ktos ma niedaleko to niech skoczy luknac
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj ;)
784-933-899

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2009-01-01, 19:30

ja bym sobie odpuścił. Jak stoi rok w tej cenie to chyba szkoda zachodu

sszaki
Forumowicz

przez sszaki » 2009-01-01, 20:06

wygląda nieciekawie... ja bym go omijał skoro nawet nie można się dowiedzieć czy są dokumenty
B53P

Robs
Forumowicz

przez Robs » 2009-01-01, 22:09

wrobellos napisał(a):
konik napisał(a):Tego nie rozumiem do dzisiaj jak ktoś na podstawie foto moze oceniać bezwypadkowość na podstawie wiekszej szczeliny w masce, lekko opuszczonych drzwiach, odstającym lekko kierunki itp...

oczywiscie nie mowie ze auto jest idealem czy cos tylko chodzi mi o wzglednosc patrzenia na szpary.

Jeśli tak uważasz to twoja sprawa, ale wydaję mi się to trochę naiwne. Wszystko wskazuje, że nie jest to fan marki, który przy niej grzebał i nie potrafił jej równo poskładać (może i faktycznie maska jest po prostu niedomknięta i auto jest proste), tylko handlarz (zarejestrowana od roku i od roku na allegro), więc moje zaufanie do tego, co napisał w opisie spada do 0. Z reguły złe spasowanie jest wynikiem wcześniejszego dzwona i jest tak w większości przypadków. Tak już jest, że auta znacznie lepiej wyglądają na fotce niż w rzeczywistości, a to na zdjęciach już nie zachęca (to chyba przez te gadgety ;) ). Co do wiarygodności handlarzy, wypowiedź z innego forum:

„Bardzo ciekawa stronka:
https://www21.vv.se/fordonsfraga/FragaP ... ordon.aspx
Można sobie samemu sprawdzić samochody sprowadzone ze Szwecji, fajna zabawa :)

http://moto.allegro.pl/it...998r_kombi.html
Przebieg w Szwecji: 280816
Przebieg w Polsce: 156500

http://moto.allegro.pl/it...bdb_slupsk.html
Przebieg w Szwecji: 407302
Przebieg w Polsce: 195000

Dlatego przebieg jest ostatnio rzeczą na którą patrzę.”
Performance ... second

TYPE-R
Forumowicz

przez TYPE-R » 2009-01-01, 23:12

Robs napisał(a):
wrobellos napisał(a):

Jeśli tak uważasz to twoja sprawa, ale wydaję mi się to trochę naiwne. Wszystko wskazuje, że nie jest to fan marki, który przy niej grzebał i nie potrafił jej równo poskładać (może i faktycznie maska jest po prostu niedomknięta i auto jest proste), tylko handlarz (zarejestrowana od roku i od roku na allegro), więc moje zaufanie do tego, co napisał w opisie spada do 0. Z reguły złe spasowanie jest wynikiem wcześniejszego dzwona i jest tak w większości przypadków. Tak już jest, że auta znacznie lepiej wyglądają na fotce niż w rzeczywistości, a to na zdjęciach już nie zachęca (to chyba przez te gadgety ;) ). Co do wiarygodności handlarzy, wypowiedź z innego forum:

„Bardzo ciekawa stronka:
https://www21.vv.se/fordonsfraga/FragaP ... ordon.aspx
Można sobie samemu sprawdzić samochody sprowadzone ze Szwecji, fajna zabawa :)

http://moto.allegro.pl/it...998r_kombi.html

Czyli ja nie jestem fanem marki bo olej zmieniam co 7 000 km, daje najlepsze filtry, najlepsze płyny, kratery omijam szerokim łukiem, skórę czyszcze co tydzień i konserwuję, myję auto co 3 dni, ale mam krzywo zamontowaną nerkę i nie chce mi się tego poprawiać. Czyli mam auto po dachowaniu. Życie jest okrutne.
MYŚLĘ, ŻE POMOGŁEM :ok:

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2009-01-02, 01:22

Robs napisał(a):Jeśli tak uważasz to twoja sprawa, ale wydaję mi się to trochę naiwne.

ja wiem jak wyglada bite auto a jak wyglada auto niebite, wiec naiwny nie jestem, wszsytko jest kwestia ceny

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2009-01-02, 09:29

Robs napisał(a):http://moto.allegro.pl/it...998r_kombi.html

dobry materiał do TVN Turbo! :ok: Poważnie!

elcomo
Forumowicz

przez elcomo » 2009-01-02, 15:00

Maska faktycznie wygląda na niedomkniętą... Co do stanu nie wypowiadam się bo jej nie widziałem sądzę, że nie jest źle zderzak przedni ładnie leży... Koras zna to autko ponoc to jego sąsiada czy też była jego sąsiada... Sam się nią interesowałem ale wcześniej cena była zaporowa... Teraz jest jak najbardziej OK
Nie ma to jak zgrabna sylwetka

redbul
Forumowicz

przez redbul » 2009-01-02, 15:14

niech zjedzie jeszcze 1k to biore :D

jak ktos moze to niech wleci bo ciekawe czemu taka cena...

Następna strona