Mike ED6 napisał(a):ja dodam tylko od siebie że z tymi ogłoszeniami pojawiającymi się regularnie to chodzi najczęściej o to, że pracodawca (w przypadku mojej znajomej znany bank) cały czas rekrutuje, przegląda CV i zaprasza na rozmowy, po to że w przypadku (dosyć częstym) gdy jakiś ich pracownik sie zwalnia, bo wyjeżdża, albo idzie do konkurencji (bo ma doświadczenie) to oni mają całą szafę cv, często sprawdzonych i wtedy dzwoni, a nie dopiero rozpoczyna rekrutację.
a robi to non stop dlatego, że im starsze CV tym większe prawdopodobieństwo, że jego właściciel znalazł już pracę.
a tak w ogóle to polecam zakładać własne firmy

Paco napisał(a):nadal szukam.
jesli ktos cos wie to bede wdzieczny za kazde info
pozdrawiam.
Wiadomo jak w każdej firmie są plusy i minusy, a wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:) I tu bywa dziwacznie, czasem procedury narzucane przez Zarząd są co najmniej dziwne..ale i tak z czasem znajdują zastosowanie i każdy to z czasem akceptuje. Mechanicy generalnie są zadowoleni,o czym świadczy ich dośc długa przygoda z Anwą. Spróbuj...myslę,że warto, może uda mi się Ci pomóc. 
wrauu..
)
Jak są błędy, albo coś namieszałem to sorry, ale późno jest i nie chce mi się tego już czytać co naskrobałem xD
chociaz mozliwosc rozwoju( jezyk angielski) kusi. zastanowie sie,poki co jestem tak chory ze ledwo mowie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości