pare zdjec dla was do obejrzenia...
Wyciete boczne migacze...
Nie ma anteny rowniez
I pare zdjec zrobionych wlasnie w przeszla sobote. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie pomalowana farba podkladowa...

BiG BoSs napisał(a):NoNo zapowiada sie super![]()
zczegole podoba mi sie ospoilerowanie!!!
dał bys jeszcze fotke zderzaka przedniego:-)

DŻEJKU napisał(a):no proszę, super sie prezentuje. duzo kosztował cie pakiecik ospoilerowania? bo podoba mi sie ono a w Polsce nie ma szans takiego dostać...
dodawaj kolejne fotki bo ciekawi mnie efekt koncowy
PS: kolor zmieniasz czy zostawiasz ten?

Ali-En napisał(a):Podoba mi sie ten przedni zdezak, i fele, co to za model? Byly w takim koorze fabrycznie czy je pomalowales?
baku napisał(a):ale generalnie to jest niby mugen, nie ? ;]

STACH napisał(a):A mi to wygląda na pakiet WINGS WEST, ale wiem, że jest dużo podobnych.
kumpla samochod jest brany jako reklamowka dla WW a jest to samochod z Sydney z kitem Cypher
SINISTR napisał(a):STACH napisał(a):A mi to wygląda na pakiet WINGS WEST, ale wiem, że jest dużo podobnych.
w Ameryce ten styl jest znany jako WINGS WEST... orginalnie jest to znany jako CYBER KIT.![]()
tak jak mowisz - jest duzo podobnych. Spotkalismy sie nawet z tym ze kumpla samochod jest brany jako reklamowka dla WW a jest to samochod z Sydney z kitem Cypher. Sciagneli zdjecie i graja orginalnych.

DŻEJKU napisał(a):a ten twój zderzak jest fajniejszy od mugena, ma fajnie wystającą dolną część.
i tylny zderzak wydaje mi się też niższy. super pakiecik.
tak nawiasem mówiąc ktoś kiedyś z forum chciał robić taki kit na większą skalę ale sprawa ucichła a szkoda bo te spoilery co są dostępne w Polsce są już opatrzone i niezbyt ładne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość