Virus12 napisał(a):Termin był na WTOREK, tylko mnie sie pomerdało że to 4 grudnia, a wtorek to 2 grudnia.
Niestety czwartek zbyt wielu osobą nie pasuję. dlatego musi być środa.
To wtorek czy środa?
o 20 może być

Virus12 napisał(a):Termin był na WTOREK, tylko mnie sie pomerdało że to 4 grudnia, a wtorek to 2 grudnia.
Niestety czwartek zbyt wielu osobą nie pasuję. dlatego musi być środa.

azyl napisał(a):no cóż...wpadł bym bardzo chętnie ale się wstydzęswojego tłumika! Docelowy jest już zamówiony i przyjdzie dopiero pod koniec tygodnia a ten to samoróbka i bym wam narobił Wstydu
Ważne że działa ale wygląda strasznie. To pierwszy i ostatni tłumik który robiłem z moim Tatkiem!
. Przyjeżdzaj i nie marudź!!!! Nikt się z Ciebie śmiać nie będzie a na pewno nie po złości
Żaden z naszych CRXów nie jest perfekto.
Virus12 napisał(a):No bez jaj, jak zobaczysz mój tłumik do którego można wsadzić 2litrową butelkę Koli i to jeszcze przekrzywiony to się dopiero uśmiejesz . Przyjeżdzaj i nie marudź!!!! Nikt się z Ciebie śmiać nie będzie a na pewno nie po złości Żaden z naszych CRXów nie jest perfekto.
W więc widzę cię we wtorek.

Bolsik napisał(a):hehe nie wspomnie juz o moim poprzednim ;P ale juz go nie ma i nikt nie bedzie sie smial
Virus12 napisał(a):No dobra parę razy się śmialiśmy, ale nie po złości
A tak przy okazji, co dalej? kiedy nowy kupisz?
Ty lubisz czerwone to proszę.... http://www.allegro.pl/ite..._1993_roku.html
sprzeglo wymienie i gitara chociaz mam zero kasy a trzeba oplacic ubezpieczenie i przeglad zrobic :|Bolsik napisał(a):po co mi nowy ?sprzeglo wymienie i gitara chociaz mam zero kasy a trzeba oplacic ubezpieczenie i przeglad zrobic :|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości