czy ktos z was zmienial juz zegary na biale tarcze???chce sie dowiedziec jak potem ustawic te wskazowki zeby prawidlowo pokazywaly.jest na to jakis sposob???
ja to robilem tak, obrotomierz to wyjalem blokujacy bolec wskazowke,zapamietalem jak polozona jest wskazowka tshymajac obrotomierz w pionie(tak jak by byl wlozony w deske)wskazowke zdjalem tarcze zmienilem i zalozylem tak jak mniej wiecej byla(opcja zapamietania)potem wskazowka do gory,bolec i wszystko ustawione-mnie mierzy dokladnie tyle ile wskazuje na wolnych obrotach tak jest,skad wiem-mam inst gaz z ingerencja w komp od gazu,na urzadzeniu pokazywalo 800 i na obrotomierzu tesh:D
wskaznik temp i poziomu paliwa trzeba zapamietac jak bylo-uwaga wskazowka od poziomu paliwa wychodzi z igielka,nie bac sie-tak ma byc
uwaga pshy wyciaganiu wskazowki z obrotomierza moze wyjsc igielka,mnie sie tylko podniosla i mi nie chcial chodzic jak opadla-zalozylem cos ala koszulki termo kurczliwej i jest gitara-precyzyjna robota,2 godziny siedzialem ale ja lubie takie
p.s zegary tylko i wylacznie moj wymysl:D:D:D ocencie i piszcie na gg nawet jak jestem niedostepny