kilka innych firm i stanowisk wczesniej, studia skonczone, prawko itd wiadomo, angielski perfect w mowie i pismie prawie
no i kompy itd , wolny i gotowy zwarty do pracy, młody i ambitny - przyszłość ludu polskiego
.
jakis straszny wybredniak musi robic ta selekcje

Najlepsze było jak poszedłem na rozmowe z kolesiem, w ogłoszeniu były podane widełki wynagrodzenia, większość wymagań spełniałem, przyszło do rozmowy o kasie, rzuciłem dolną granice z widełek, a koleś mówi mi, że nie ma szans. Prawda jest taka, że każdy szuka frajera co będzie zasuwał za połowe tego co inni, jak nikogo nie znajdą to zaczynają myśleć nad innymi.
yondro napisał(a):Dziwne to strasznie, bo spelnialem az nadto ich minimalne wymagania, wybredni tacy ?? ze nawet porozmawiac czasu nie maja ??

Dr_ napisał(a): a na wysokie stanowiska ludzi z kilkuletnim dośw na podobnym stanowisku i w tej samej branży![]()

saron22 napisał(a):ja od dluzszego czasu szukam pracownika i rzygac mi sie chce na slowo "pracownik" "BHP" "inspekcja pracy" "obowiazki pracownika" "obowiazki pracodawcy". Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. A dla tych, ktorzy wiecznie narzekaja ze maja kiepska prace, od dluzszego czasu nie moga znalezc pracu, maja slabe zarobki, zle godziny poracy itp itd mam tylko jedna rade: zakladajcie wlasne firmy!!! zatrudniajcie innych, niech oni na Was pracuja!!!! przciez przedsiebiorcy zarabiaja najwiecej i do tego nic nie robia!!! Wtedy dopiero zobaczymy ile kto jest warty... Pozdrawiam
szef nic nie robi i ma kase 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości