:oczy:
mysle ze spokojnie mozesz leciec z ivt :twisted:
co o tym myslicie - zapraszam do wspolnej dyskusji

Majlo napisał(a):to ciekawe co mowisz naprawde ale co tu duzo mowic tak bylo i duzo osob to widzialo.
to ze roznica jest 30ps to kazdy umie sobie obliczyc.
to samo mozna powiedziec ze ze ja 125konnym nie moglem objechac 192konnego t sporta.

,co z tego ze ktos ma szczytowa moc np 170 km drugi 140 km ,ale ten co ma te 170km ma np zdecydowanie mniejsza moc moment w zakresie srednich obrotow ,i dostanie zdrowo po dupie od 140km
,np moja ed9 tym sposobem jest koszmarem dla vtec ow
,pozdro peak power to nie wszystko 
Kras napisał(a):Majlo napisał(a):to ciekawe co mowisz naprawde ale co tu duzo mowic tak bylo i duzo osob to widzialo.
to ze roznica jest 30ps to kazdy umie sobie obliczyc.
to samo mozna powiedziec ze ze ja 125konnym nie moglem objechac 192konnego t sporta.
Dobra, ja nie mówię że go nie objechałeś. Mówię jedynie że raczej nie mógł mieć prawdziwych 170ps bo raczej byś poległ. T-Sport zaś to zupełnie inna bajka - po pierwsze tym trzeba umieć jeździć by być szybkim i niewiele osób tak naprawdę to potrafi. Po drugie nawet jeśli umieją to T-Sport jest jak na swoją moc autem powolnym (8.2s do setki w papierach) i wiele cięższym od CRX. Gdybyś się z takim ciął powiedzmy od 160 w górę to nie wróżę sukcesu...z zatrzymanego pokonać T-Sport to niewielki wyczyn.
Mamba: Spoko, CTR też nie kręci 9000rpm...niestety. Jak ma dobry humor to pozwoli 8500
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości