miłego zlocika życze
ja kisze w pracy PS wywęszyłem w tym temacie lekkie wsady na sucho tylko bez urazy do następnego ; z mojej strony bynajmniej
robić fajne fotki...
Z WYRAZAMI SZACUNKU DLA SPOTOWICZÓW, ALE NIESTETY MNIE NIE BĘDZIE ,AWARIA AUTA ,AUTKO U MECHANIKA ,WYMIANA OSŁONY PRZEGUBU WEWNĘTRZNEGO - MYŚLAŁEM ,ŻE DAM RADE I OSŁONA WYTRZYMA NIESTETY URWAŁA SIĘ CAŁA A Z GOŁYM PRZEGUBEM BEZ SMARU JEDYNE GDZIE ODHOLOWAŁEM WÓZ TO MECHANIK,NIE GNIEWAJCIE SIĘ NA MNIE CO DO KLOCKÓW DLA SPOTOWICZA BĘDĘ JE MIAŁ W GLIWICACH W PRACY, WIEC PO PRACY, UMÓWIMY SIĘ W JAKIMŚ MIEJSCU I CI JE DAM
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
dzięki temu ,że zostałem w domu dopadłem w końcu Joyfula mamy kolejnego spotowicza ,na następny meldujemy się oby dwa
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ten Spot można określić tylko w jeden sposób Byl jak nasze CRX-y Po prostu BOSKI i Przecudnej Urody:)) Wielkie Dzieki Dla wszystkich Jesteście niesamowici
fajnie ,że się udało choć beze mnie moja EE się reperuje ,jak będzie już zdrowa lecę z wami
Fire no nie wiem czy do Bielska nam sie bedzie chcialo przyjechac:)))))))))
Oczywiście zartuje jezeli wszyscy sie zgodza i bedzie w miare pogoda to proponuje spota za 2 tygodnie w Bielsku-Bialej pod Sferą moze nawet wpadne z kobieta:)) oczywiście ona pojdzie na zakupy:)))