a Ja troche z innej beczki, dzis widziałem was pod M1 żałuje ze czas mnie ponaglał, widziałem ze diups spozirał na mojego pascia, przy nastpnej okazji postaram sie wpaść na moment
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Diups napisał(a):Macioo, a kto TY że wiesz że ja spojrzałem ? Ty jechałeś ceerką szarą z felgą z tyłu a z przodu ze stalówką ?
jop dokładnie tą no wiesz co , znajomych ze szkoły nie poznajesz wiem wiem ciemno było a ja zwykle za kierownicą czerwonej corsy, a nie grafitowego crxa
Niereformowalna, zmienna, niestabilna
W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna
Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna
chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna!
Będzie ktoś jutro? Bo ja się pojawię poraz pierwszy i chętnie zapoznam się z ludźmi. Być może podjadę moim ee8 (mam kolektor 4-1, za nim rurka, potem brak rurki i reszta wydechu ) a być może tylko tramwajką - zobaczymy
możesz się zabrać z nami mamy z tyłu miejsce wolne