Smxx dał mi cynk że dziś pod globusem o 19:00 zjeżdzają się japońskie auta. Z Crx ow bede ja, smxx, chesmar podobno. Moze ktos jeszcze sie zapisze?
piotrwicha: jak nie bedziesz wiedzial jak pod globus podjechac to ja cie spod zamku zgarne i raem pojedziemy, albo mozemy sie wszyscy pod zamkiem umówic i pojechac hurtem pod globus
spoko, spotkamy sie pod zamkiem i pojedziesz za mna pod globus. pod zamek powinien tez zjechac smxx i chesmar (podobno). takze do zobaczenia o 19 pod zamkiem a potem pod globusem z majstrem
( a w razie czego to zeby dorzec pod globus z naleczowskiej to przecinasz aleje krasnickie i jedziesz prosto [ulica głęboka], na drugich swiatlach skrecasz w prawo [filaretow], jak miniesz kosciol, to po lewej stronie przed skrzyzowanie z ulica Zana bedziesz mial smieszny, duzy budynek z okraglym dachem i duzym parkingiem. To wlansnie globus )
Jak wiesz gdzie jest MediaMarkt to Globus tez znajdziesz jest na nastepnym skrzyzowaniu za mediamarktem patrzac od strony Nałęczowa / Puław