Dziś pod Magnolią koło 19.30 koło pola 10 przejechał Szary rex z tego co widziałem miał alusy i dwa wydechy a później gdzieś koło 20 jechał czarny ale daleko nie widziałem szczegółów...
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
wczoraj widziałem crxa na ul. Słubickiej koło mojej szkoły czarny... i dzisiaj widziałem 2 crxy jeden czarny na poznańskiej, a drugi czerwony gdzieś na jakiejś uliczce bo omijałem bokiem korek:D
Dziś ok. 13.30 widziałem czerwonego Rexa na Niemieckich blachach ( żółtych więc chyba dopiero co sprowadzony ) zaczynało się chyba na W albo V ! Jechał Pomorską , skręcił w Łowiecką i na Dubois. Dalej niewiem bo zostałem na światłach jechałem 3 auta za nim Czarną Skodą Fabią 2, ktoś od nas ?
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
MAX-ZRZ
przez MAX-ZRZ » 2008-10-31, 21:32
aja dziś Obok strzegomskiej n Rondzie minełem gościa z klientka w Rexie na szybach miał Numer 47 Zatrabiłem i śmignełem dalej Potem Czerwona bestia nastepna stała przy hali Strzegomskiej...