Ogrzewanie tylnej szyby...

ProLans
Forumowicz

Ogrzewanie tylnej szyby...

przez ProLans » 2008-10-21, 16:27

Witam, mianowicie dzisiaj podczas ściągania przyciemy z szyb auta, a dokładniej podczas ściągania przyciemy z szyby klapy bagażnika, razem ze przyciemą w paru miejscach odszedł kawałek tych ścieżek co się nagrzewają i podejrzewam, że teraz może mi nie grzać w paru punktach szyby i czy da się to jakoś zrekonstruować, jest jakiś na to sposób, czy pozostaje jedynie wymiana klapy/szyby na nową? Poradźcie coś bo idzie zima niebawem bez tego ogrzewania to kiepsko będzie...

Kaczmar
Forumowicz

przez Kaczmar » 2008-10-21, 18:32

widzialem kiedys taka jakby farbe do regeneracji tych sciezek. w komplecie byl nawet szablonik odpowiedniej grubosci :ok: zapytaj w sklepie motoryzacyjnym :)
sie skacze, sie plywa... Honde tez mam zajebista :D

było ED9, jest CG2 :D

doman
Forumowicz

przez doman » 2008-10-22, 09:11

Jeżeli masz krótkie przerwy to możesz to tym specyfikiem naprawic , ale przy większych uszkodzeniach się to nie sprawdzi. Widziałem też kiedyś takie małe wentylatorki samochodowe (podłączane pod zapalniczkę) przeznaczone specjalnie do ogrzewania tylnych szyb (koszt ok 50zł). Jak znajdę linka to wkleję

Znalazlem. Nie jest to ten sam model co widziałem:
Link1
Link2
Rozmawialem kiedyś z właścicielem takiego gadżetu to chwalil sobie ustrojstwo
This Is MADNESS!!!
This Is HONDA !!!