tego 2gena widziałem dzisiaj na Grunwaldzkim, ale nie wiem czyj to, a del sola należy do znajomej i jest na tej focie zaparkowana pod jej pracą o ile się nie mylę
-MAX-ZRZ, jezdzi taka fajna dziolcha ta crx-a wiem bo mieszkam tam, ale nie z forum
tuning moje hobby
MAX-ZRZ
przez MAX-ZRZ » 2008-10-06, 21:58
No no mastacrx, Czy ty czasem czesto nie stawiasz Fury obok Dibuois ( dubua) bo obok Uniwersystetu na moście na parkinku widziałem taka jak masz w Atawarze z Feami z Czarnym Kantem 2 dziś w Małuszowie Mineła Mnie jak stałem czekałem na Kumpla Srebna Ciemna 4 Dni temu ze Świdnicy CZERWONA Mijałem ją przed Gniechowicami Motorem Yamaha moja
A to obok mojej Szkoły na Łakowej ( WSZZIF) ( obok PKS ta z tyłu to moja oraz 2 foto z prawej moja
MAX-ZRZ napisał(a):No no mastacrx, Czy ty czasem czesto nie stawiasz Fury obok Dibuois ( dubua) bo obok Uniwersystetu na moście na parkinku widziałem taka jak masz w Atawarze z Feami z Czarnym Kantem
dokładnie
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
MAX-ZRZ
przez MAX-ZRZ » 2008-10-07, 10:34
łoooo to trzeba sie zmotac na mały SPOT Czy my wogule we Wro mieliśmy jakiś Crxowy spot.??
ja jestem za tym zeby taki zoorganizowac ale narazie moja hania jest u mechanika....
MAX-ZRZ
przez MAX-ZRZ » 2008-10-07, 17:20
Moja w piątek Idzie takze
Wymiana rozrzadu całego ( Pasek rolki pompa wody napinacz ) nowe świece dziś zakładam
Oraz Nówka Opony KUMHO 190/50 oraz zerwana zdeka szpilka od koła na przodzie Także mi się tego zdeka nazbierało (