Bardzo ładny projekt Ślicznie zrobiony samochód . Jedno ale ... Za miękka (z tego co widziałem na filmach) zbyt mocno się odgina przy ostrych manewrach - do poprawki
ze tak sei zapytam co w tym aucie bylo zrobione procz klatki i lakieru? bo tego co widze to jest ten gniot z lutomierska, silnik tam byl dojechany po calosci i od tego bym zaczal robienie auta a nie od lakieru.. ale kazdy robi jak uwaza wiec to tylko moja opinia.
weź lepiej załóż zderzak od ED bo o zderzak do EE może być problem, a co do prac to gratki za prace, choć na filmiku raczej było skupienie na malowaniu i środku, a co tam z zawiasem robiłeś, jakieś mody silnikowe?
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
jeśli mogę coś zasugerować to zmień nagłówek w filmie na poprawny
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
gratuluję przedewszystkim ogarnięcia malowania i klatkowania we własnym zakresie! Ładnie wygląda na fotach ta klatka. Doinwestujcie zawieszenie bo tak jak ktoś tam pisał auto wykłada się niemiłosiernie na zakrętach!
no malowanie fest dobre, nie chcialbym zobaczyc jej z bliska:D ale to przeceiz rajdowka i nie oto w tym chodzi, calkiem ciekawie zrobiona klatka itp ogolnie fajnie .. i te chlapacze rodem z zuka
chociaz mnie it ak najbardziej sie podobala muzyczka z KANON FODER
Jak kolega ma niski budżet i na coś typu Bilstein B8 nie ma funduszy, to proponuje dać aktualne amorki do utwardzenia, ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony
Przed utwardzeniem bujał sie jak Twój Rex teraz jest o niebo lepiej:
http://pl.youtube.com/watch?v=kKlCPN4pLho ja za utwardzenie w Poznaniu dałem 250 zł za 4 sztuki. Przejechałem już około 10 kjs i nadal są twarde amorki.
Ja kupiłem używane amorki Koni i sprężyny HR niebieskie za jakieś śmieszne pieniądze, chyba z 300 zł. Co najlepsze spisują się zaje.biście.
Wystarczyło trochę poszukać
Fajny projekt, mi też się marzy klatka - ale zawsze coś innego wyskakuje niestety