capslock napisał(a):Najlepszy zakład piaskujący i malujący alu to chyba colorex. www.colorex.pl
Jak pomalowaliście dekielki, jak to wyglądało jak wyszło itd. Będę wdzięczny za odpowiedzi bo widzę że już nie jeden z Was miał z tym do czynienia. Pozdrawiam!
co do wykonania - nie ma nic prostszego - choc oczywiscie moze cos zrobilem zle, malo profesjonalnie lub po prostu po wiejsku - pewnie takie komentarze sie zaraz pojawia
mniejsza z tym, kazda felge przejechalem sobie papierem 240 na sucho zeby wyrownac ubytki, ryski odpryski i takie tam (moje felgi juz byly kiedys lakierowane i np. wkolo otworow na sruby lakier odprysl i bylo troche zabawy) pozniej 280 na mokro, odtluscilem benzyna ekstrakcyjna, okleilem wentylek i w garazu pokrylem dwoma warstwami czarnego matu akrylowego firmy boll, fajnie kryje, podobno dosyc dobry lakier, nie wiem nie znam sie, zaufalem sprzedawcy w sklepie. na cztery felgi zuzylem niecale 4 puszki po 500ml w cenie 13zł za jedna + ok. 10 arkuszy papieru 240/280. wyszlo jakies 17zl za felge + satysfakcja z dobrze wykonanej roboty, poki co jezdze i ladnie wyglada, nic sie nie dzieje, moge zmieniac kolor co miesiac
nie mam zdjec bo jeszcze pare rzeczy mam do zrobienia zanim zamkne obecna wizje samochodu, wtedy moge sie pochwalic ewentualnie jesli ktos mialby ochote popatrzec 
)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości