plan był taki żeby na obwodzie zrobić diody ale po 1 byloby to troche kosztowne żeby sie bawić a po 2 byle kontrola i chyba po dowodziku. Lampy mają dużą powierzchnię i nawet gdyby zrobić postojówki tylko na obwodzie diodowe to żeby był szaU musialoby ich być ok 100 na jedną lampę :/
szukac trzeba 
dymek1988 napisał(a):malcolm feth przerabial lampy
Ale mysle ze te diodki to lepiej niech zostaną w audi... bo do rexa to raczeni mi nie pasują
atom i kukus mnie wysmiali
ale coz, moze kiedys zrealizuje jak bedzie mi sie chcialo...

Pawlo_j23 napisał(a):Thomson proszę nie rób tego
musze zmienic srodek wydechu ktory juz przyszedl mi od chinczyka
niestety stary sie nie nadaje nawet do spawania i pierdzi jak hmmm... no bardzo pierdzi...Jerr napisał(a):Co do ledów - najlepiej z tego co testowałem wyglądają PowerLEDy... tyle, że do nich trzeba źródło prądowe - mam już gotowy projekt takiego źródła w wersji impulsowej czyli z małymi stratami w elemencie regulacyjnym.
Główną zaletą PowerLEDów jest niska cena, wysoka jasność i szeroki kąt świecenia dochodzący do 170*.
Jak już się wezmę za projekt LEDpupy w Rexie (razem z blendą - ale tam raczej matryca z led smd ) to raczej zastosuję same emitery klejone do PCB z podłożem z alu - tak wyjdzie taniej niż stosowanie wersji Star.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości