Witam wszystkich!! Postanowiłam się zapisać na forum mimo że kompletnie nie znam się na samochodach :?: ale mysle że samo to że crx mi się podoba jest wystarczającym powodem ,żebyście przygarneli jedną sierotke do swojego grona ( przygarnij kropka )
Aaaa raz nawet kupiłam crx`a :mrgreen: ...ale przekazałam go w ręce Davidsa no i stoi u niego na półeczce !!
serdecznie, jestem z Katowic, dopiero co zalogowałem się na tym forum, jestem na etapie zmiany auta i bardzo poważnie myśle o crx del sol , mam nadzieje, że w razie pytań moge liczyć na waszą pomoc, może załapie się na jakiegoś spota waszego w okolicy śląska i uda mi się poznać was osobiście i porozmawiać, pozdrawiam wszytskich
Nie Szołmen... Dawid mnie nie namawiał :roll: ... raczej ja go nudziłam co o tym myśli od spotkania w Zarzeczu ...i sie zdecydowałam ... mam nadzieje że z obecności tutaj będa same plusy... i że może chociaż troszke bliżej zapoznam się z tematem aut Aaa i dziękuję za pozdrowienia ... Dawid przekazał
[ Dodano: Pon Sie 22, 2005 10:49 pm ] A Szołmen to kiedy zjawiasz się w Krakowie ze swoją kobietą???
Avia powiem Ci że jednak nie będę teraz bo nie mam jak sięwyrobić tam wypadły mi inne sprawy ale obiecuję że nie raz się pojawię:) w końcu mam tam mieszkanie co nie:D;) no to koniec OT:)
Witam wszystkich maniaków Tą stronę podżucił mi kolega słynny Boski Mam nadzieję, że będę mogła spotkać się kiedyś z wami na zlotach ( mam nadzieję, ze mnie weźmie;) Pozdrawiam, Monika.