czesc.widze ze wszyscy sie obudzili po tygodniu,fajnie.ja nikogo nie krytykuje,chodzi mi oto ze na tych zlotach musi sie cos dziac,a nie stac w miejscu.a z policja to powinno byc chyba zalatwione bo to normalne ze oni zawsze sie dowiedza i przyjada[i po zabawie]ja tez sie fajnie bawilem,ale to nie mialo nic wspolnego ze zlotem.grila i kielbaski to ja moge w domu zjesc i tez sie fajnie bede bawil,i przestancie mnie krytykowac bo ja napewno nie jestem sam,tylko inni sie pewnie boja cos konkretnego powiedziec.moze nastepnym razem zrobmy jakies glosowanko komu sie podobalo a komu nie,zobaczymy co wyjdzie.a od kumplow z rybnika to sie odwa.... bo to ja pisze w wlasnym imieniu a nie z nimi.no czekam na dalsze uwagi bo pewnie bedzie ich jeszcze wiele,narka.
koles dorosnij, glosowanie to ty sobie mozesz w przedszkolu zrobic, z policja nie masz szans zalatwic w tym rejonie( jesli chodzi o palenie gumy itp) , nie musi byc palenia gumy zeby impreza byla udana. Brales udzial w slalonie ? bo chyba nie, jak sie nie nadajesz na tego typu imprezy to poprostu odpusc. Chodz by nie bylo w przyszlosci zadnych konkurencji ani grila i tak przyjade bo wole to niz siedziec w domu. I zawsze sie bede milo bawil, bo z taka zajeb.. ekipa jaka poznalem poprostu nie idzie sie nudzic
No ja myślę że następnym razem z takim nastawieniem to może jednak faktycznie zapal sobie tego grilla w domu a nie podnoś zdrowym ludziom ciśnienia.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.