Witam mam pytanie poniewarz mam softa turbo z GMS w moim ed9 i chcialbym sie dowiedziec czy moglbym wsadzic do niego instalacje gazowa poniewarz spalanie w miescie jest jak dla mnie zaduze wiec chcialbym go zagazowac porady co jak i gdzie na dolnym slasku z gory dziekuje
ile robie kilometrow ze 250 dziennie zrobie wiec gaz mnie wyjdzie taniej jaka ma to byc ta instalacja??dodam ze u grabowskiego jest zrobiony tzw;dodatkowy wtrysk paliwa
doradzcie cos chlopaki bo w sumie to od nowego roku gaz ma kosztowac 3zl a benzyna ma spasc do konca roku do 4zł wiec nie wiem co ma teraz zrobic prosze o wasza porade jak wy to byscie zrobili ?? bo ja juz nie wiem sam
niewydaje mi sie ze gaz podrozeje poniewaz jestesmy w uni a wszedzie gaz mniej wiecej kosztuje tyle samo tak tez z paliwami jest wiec watpie zeby unas mialo sie az tak drastycznie zmienic po 3 zl jakby byl to malo by sie oplacal i spadla by sprzedaz gazu a paliwo tez watpie zeby spadlo az tyle moze i roznice beda +- 20 gr
wracajac do tematu turbo gaz to da sie !
na sekwencyjnym gazie byloby najlepiej bo masz program gdzie masz nawet opcje silnik na turbie itp i da sie to ladnie zestroic zeby ladnie chodzilo a na lpg przeciez nie musisz palowac tylko jezdzic oszczednie wlaczysz pb jak zechcesz poszalec
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899