Ja tez ostatnio widzialem szarego rexa nad zalewem a pozniej na raclawickich. LBE.... albo EBL...zna ktos lub widzial?
[ Dodano: 2008-07-07, 18:48 ] a dzis na obywatelskiej widzialem czarnego edka.jak spojrzalem w lusterko to myslalem ze to moj tez postojowka rozbita i wogole jak moj:))) LU... wiecie kto to???
dzisiaj na inżynierskiej widziałem CRX-a pierwszej generacji na blachach LU.... wie ktoś coś o nim? myślałem, że trochę pogania, ale oddalił się w nieznanym kierunku....
Brooklyn poluje teraz na ladniutkiego vteca :p a moj rexik odmowil dzis posluszenstwa.zrobilem ogrzewanie a jak zlozylem to padla elektryka...oprucz swiatel zero reakcji.ale wspolnie ze szwagrem i majstrem zrobilismy i juz dziala jak zegarek.WIELKIE DZIEKI DLA MAJSTRA ZE PRZYJECHAL SWOIM REXEM I POMOGL.JESZCZE RAZ DZIEKI MAJSTER.JAKIS BROWAREK MUSI BYC ZA TA POMOC
ciezko powiedziec ile masz krzyczec bo ciezko powiedziec co w nim masz........sam powinienes wiedziec ile jest warty a nie pytać sie nas.... to prawie tak samo jakbyś na gieldzie napisal kartke " ILE KTO DA ??"