mam problem.na forum przeczytalem ze felgi ponizej ET40 niszczy geometrie auta.ja mam w mojej ceerce ET33.napiszcie mi co zrobic zeby bylo dobrze.moze pomoga jakies dystanse???
ja mam ET 35 . i jest gitara, fakt ze seryjnie zalecane jest max.38 ale wiem ze duzo ludzi jezdzi na mniejszym ET i zyja. ja jezdzilem tez na et 30 na felach 16-tkach i tez sie dalo jezdzic.ale wiadomo ze czym mniejsze ET tym predzej sie zuzyja niektore podzespoly.to juz zalezy od ciebie.
[ Dodano: Wto Sie 16, 2005 8:25 pm ] a dystanse przeciez jeszcze zmniejsza ci ET.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
to ze z ET nawet 0 bedzie latac.. to wiadoma sprawa.. pytanie jak sie pogorsza wlasciwosci jezdne - zwlaszcza w koleinach
zalecane ET to 41-45 najbardzioej ludzkie... ale wiadomo ze jest to niemozliwe jak dowalisz sobie felge 8" szerokosci , ale wtedy to juz z zalozenia psujesz sobie jazde i stawiasz na wyglad
ps... wstawiajac dystanse ET - zmniejszasz ! dlatego jak masz kupic felgi.. to lepiej z wiekszym ET, najwyzej pozniej sobie dystansem zmniejszysz tak zeby bylo ok... dostac felgi 7" z ET powyzje 40 to zadkosc