Śląśk może jakiś spot wkoncu bysmy zrobili
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

Posty: 488   •   Strona 5 z 33   •   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33
Fire

przez Fire » 2008-07-12, 15:26

1. Dawca44.
2. Vajzel
3. mariusz123
4. bar_oo
5. Shark
6. Tonek
7. Mrenias & APIS
8. Ender2501 (ale tylko jak nie będzie lało)
9. NAZGUL (jak silnij będzie gotowy)
10. bombel415

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2008-07-12, 16:50

Oj ludzie ludzie... i po co te kłótnie? Jak zwykle obie strony mają trochę racji. Rozumię intencję Fire, bo ostatnio miał być spot CRXowy w Bielsku a wyszło na to że było więcej civiców i innych H niż Rexów i nie poznałem kilku Rexo-holików bo był tłum i zamieszanie...
I tyle, ale niektórzy tego nie rozumią i gadają,a Fire, jak to z nicka, ognisty temperament to i wybuchowo reaguje ;) Zaczynam wątpić w hasło "Honda łączy...", bo ostatnio więcej kłótni niż jakichś fajnych i miłych akcji... niestety taka prawda :(

[ Dodano: 2008-07-12, 16:54 ]
A co do Ciebie Krychu... nie komentuje, bo na spota nie masz zamiaru wpaść a wpierdalasz się w temat jakimiś docinkami. Opuść lepiej to forum i załóż swoje www.MojPustyRexZŻółtąPodłogą.smieszne.rzeczy.pl... Żal synku, żal... umiesz tu tylko wzburzać atmosferę :nieok:

[ Dodano: 2008-07-12, 17:00 ]
PS. To o której się w Tychach umawiamy w końcu?
SPRZEDAM TANIO RESZTĘ CZĘŚCI Z ED9:

forum/viewtopic.php?t=45295

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-07-12, 17:00

sam sobie zaloz jakies swoje forum, np. www.pierdzacywydech.smiechnasali.pl :ok:
dzisiaj byla torowa impreza, bylo kilkadziesiat osob ze slaska w tym zaledwie moze 5 rexów, uuu mocna ekipa :ok: ja nie zamierzam sie spotykac z osobami ktorych nie lubie i nie bede przyjezdzal na jakies smieszne spoty 'organizowane' przez faaaaajer, wszak jakze bym mogl zaparkowac swoim padlem obok takiego rarytasa jak 'tylko jej czerwone ee8' :rotfl2:
Jedzie tir, a w środku świr.

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2008-07-12, 17:05

Chciałem wpaść na tą imprezę, ale niektórzy pracują, wiesz... A i tak bym nie pozapierdzielał po torze, bo mam silnik na dotarciu. Zresztą po cholery się Tobie tłumacze, to ja nie wiem... Masz swój własny świat, spoko, nie rusza mnie to. Szkoda tylko że wpierdzielasz się z buciorami w nasz system byle tylko coś napisać, wyśmiać i wzbudzić zamieszanie... :blee:

Fire

przez Fire » 2008-07-12, 17:09

Krychu, odjebaj sie , siadłeś na mnie za nic !
A co cię obchodzi mój CRX popatrz na swój lepiej i nim sie interesuje!

I masz racje TYLKO MOJE CZERWONE EE8 i nikogo wiecej :rotfl:

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2008-07-12, 17:18

Krychu, od dłuższego czasu mnie rozpierdalasz swoimi wypowiedziami jak sie cos dzieje zawsze coś musisz pisać coś żeby sprowokować na *uj piszesz jak i tak na spota nie przyjedziesz a powinienes i powiedziec co o tym wszystkim myslisz na zywo.
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-07-12, 17:36

kolko wzajemnej adoracji crew... wezcie sie spotujcie we 3 osoby, bo to wam wychodzi najlepiej, oczywiscie same EE8, zaden civic wam tam nie przyjedzie i fire bedzie zadowolona

bar_oo
Forumowicz

Samochód: CRX EE8 B16A1

przez bar_oo » 2008-07-12, 17:36

ja tam nie mam nic przeciwko nikomu ,jedni sa porywczy inni są spokojniejsi wyciszeni ,każdy ma jakis temperament ,nie róbmy jakichs kółek wzajemnej adoracji ,sztucznych grup ,trup ,sqadó,teamów itp itd badzmy loodzmi ktorych łaczy jedna pasja :) pasja dojezdzania REXA :) i co z tego że jedni mają ,a inni nie maja rexów ,co z tego ,że Krychu ma puste auto (teraz juz nie boczki założył :) i co z tego ,że FIRE ma EE8 ,Vajzel ma kubełki a DAWCA44 silnik na dotarciu,a ja obite auto i pełno odpryskow klaru z lakieru :0 każdy ma REXA ,są tacy co mieli REXA a niech wpadają :) w końcu mieli powinni być goścmi ,nie da sie zrobić KART KLUBOWYCH i sciśle okrajać grono w jakimś miejscu twierdząc ,że mają zakazy wjazdu na spoty ,rozumiem tez oburzenie niektórych z was gdyż najfajniej było (jak dla mnie jak na późną jesień wpadła cała wielka REXOWA brać na NAZAR KEBAB w MIKOŁOWIE wygladało bosko ,gadało się bosko ,atmosferka była :) czasy sie zmieniają ,ludzie też a FORUM ma nas łaczyć ,pomagać a nie dzielić :) skoro ktos założył ten temat ,pisczie poprostu że bede albo nie i tyle ,bez całej masy wywodów ,powodów itp :) HONDA ŁACZY (chyba ) co nie :) pamietajcie ,ze nawet w AUTO SWIAT napisano :) ,ze nasze forum działa :)a kierowcy REXÓW zawsze miło się pozdrawiają ,no to jak ??????????ZDROWY SPOT????czy FIGHT SPOT???????

[ Dodano: 2008-07-12, 17:38 ]
KRYCHU poco dogryzki ???? :) wpadł bys tez pogadał z ludźmi obojetnie co tam przyjedzie :)
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE

Fire

przez Fire » 2008-07-12, 17:52

Krychu, wzbogać swój słownik i rozwijaj swoje wypowiedzi bo sa strasznie proste i powtarzasz sie. widzę ze ci żal dupe ściska ze mam to pieprzone EE8 !!!!

A właściciele którzy juz nie maja CRxsów to wiadomo że przyjadą czym innym i o co szum :blee:
A jak sam napisałeś w swojej prostej wypowiedzi ze byłeś na ogólny spocie Hondy to po co sie czepiasz ze było mało CRxsów ?

A jak widzę ze każde twoje ostrzeżenie jest za za obrażanie bez powodu innych!!!!

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2008-07-12, 18:01

Podsumowując wypowiedź bar_oo, która bardzo mi się podoba , Peace&Love :ok: Teraz wspólnie ustalmy godzinę i jutro widzę Was wszystkich w Tychach :D Ja proponuję coś w okolicach 17.00. Ale to tylko propozycja, więc kiedy Wam bardziej pasuje, pisać :) Pozdro, dla WSZYSTKICH :ok: :)

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-07-12, 18:50

Fire napisał(a):widzę ze ci żal dupe ściska ze mam to pieprzone EE8 !!!!

pieprzone czy solone, nie wnikam, myslisz ze ci zazdroszcze auta? to niestety mam dla ciebie zla wiadomosc, jakakolwiek honda nie jest samochodem ktorego moglbym komukolwiek zazdroscic chocby to byl nawet nsx milion koni 10turbo, wiec nie probuj sie dowartosciowywac w ten sposob
a i nie mam zwyczaju obrazac innych jak to ujelas bez powodu :zaskoczony:

Diups
Moderator

przez Diups » 2008-07-12, 18:59

MKH wpada do HONDAŚLĄSK.... więc może też się dołączcie i wpadnijcie na patelnie...
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Fire

przez Fire » 2008-07-12, 19:00

Krychu, to brzydko mówiać po *uj zaczynasz temat o moim CRX .

Krychu napisał(a):wiec nie probuj sie dowartosciowywac w ten sposob

Tak samochodem na pewno sie dowartościuje nie jestem taka jak ty ;) To tylko kolejna moje marzenie

Krychu napisał(a):a i nie mam zwyczaju obrazac innych jak to ujelas bez powodu :zaskoczony:

Tak to za co mnie obrażasz chłopcze ?

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-07-12, 19:11

Diups napisał(a):więc może też się dołączcie i wpadnijcie na patelnie...

da sie tam juz spocic? ja tam nie wiem :)
Fire, ty masz jakis nieuleczalny problem do mnie, nie widze sensu dalszej dyskusji z tobą, ciekawe co jeszcze wymyslisz, ja sie dowartosciowuje autem? oo fajnie, powiedz mi jeszcze inne ciekawostki o mnie ktorych nie wiem :)

Fire

przez Fire » 2008-07-12, 19:18

Krychu, ja nie mam problemów to ty masz ze sobą :blee: i masz racje najwyższa pora skończyć dyskusje z kimś takim jak ty ;)

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 488   •   Strona 5 z 33   •   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33