Zaczynam wątpić w hasło "Honda łączy...", bo ostatnio więcej kłótni niż jakichś fajnych i miłych akcji... niestety taka prawda
ja nie zamierzam sie spotykac z osobami ktorych nie lubie i nie bede przyjezdzal na jakies smieszne spoty 'organizowane' przez faaaaajer, wszak jakze bym mogl zaparkowac swoim padlem obok takiego rarytasa jak 'tylko jej czerwone ee8' 

pasja dojezdzania REXA
i co z tego że jedni mają ,a inni nie maja rexów ,co z tego ,że Krychu ma puste auto (teraz juz nie boczki założył
i co z tego ,że FIRE ma EE8 ,Vajzel ma kubełki a DAWCA44 silnik na dotarciu,a ja obite auto i pełno odpryskow klaru z lakieru :0 każdy ma REXA ,są tacy co mieli REXA a niech wpadają
w końcu mieli powinni być goścmi ,nie da sie zrobić KART KLUBOWYCH i sciśle okrajać grono w jakimś miejscu twierdząc ,że mają zakazy wjazdu na spoty ,rozumiem tez oburzenie niektórych z was gdyż najfajniej było (jak dla mnie jak na późną jesień wpadła cała wielka REXOWA brać na NAZAR KEBAB w MIKOŁOWIE wygladało bosko ,gadało się bosko ,atmosferka była
czasy sie zmieniają ,ludzie też a FORUM ma nas łaczyć ,pomagać a nie dzielić
skoro ktos założył ten temat ,pisczie poprostu że bede albo nie i tyle ,bez całej masy wywodów ,powodów itp
HONDA ŁACZY (chyba ) co nie
pamietajcie ,ze nawet w AUTO SWIAT napisano
,ze nasze forum działa
a kierowcy REXÓW zawsze miło się pozdrawiają ,no to jak ??????????ZDROWY SPOT????czy FIGHT SPOT???????
wpadł bys tez pogadał z ludźmi obojetnie co tam przyjedzie 
Teraz wspólnie ustalmy godzinę i jutro widzę Was wszystkich w Tychach
Ja proponuję coś w okolicach 17.00. Ale to tylko propozycja, więc kiedy Wam bardziej pasuje, pisać
Pozdro, dla WSZYSTKICH

Fire napisał(a):widzę ze ci żal dupe ściska ze mam to pieprzone EE8 !!!!

Krychu napisał(a):wiec nie probuj sie dowartosciowywac w ten sposob
To tylko kolejna moje marzenie Krychu napisał(a):a i nie mam zwyczaju obrazac innych jak to ujelas bez powodu
Diups napisał(a):więc może też się dołączcie i wpadnijcie na patelnie...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości