Witam... 2 tyg temu stałem się szczęśliwym posiadaczem ED9... czytam to forum juz od dawna, bardzo pomogły mi wasze wypowiedzi w kupnie i dlubaniu w mojej laleczce. Dziś nastał moment w którym postanowiłem sie zarejstrować
Pozdrawiam
mugen power
ramandos
przez ramandos » 2008-07-19, 18:20
Witam jak juz tak bacznie oserwuje to forum to stwierdziłem ze moge sie zalogowac po długim czasie i jednocześnie się przywitac:)
a szczególnie tych którzy uważają że Paszczak szyyybbbki jest...
1gen CRX 1.6 16V to moj drugi CRX (poprzedni 1gen 1,5 12V - LOL w gazie) a w międzyczasie jeszcze byłem szczęśliwym posiadaczem Trabanta dwusuwowego ;]
obecną Hondzie staralem się odwzorować w 100% oryginału, jednak ostatnio naszło mnie na lekkie modyfikacje - więc bedzie 95% oryginału marzeniem moim jest zmiana lakieru z fabrycznej czerwieni na niebieski z szarym spodem i czerwonym paskiem (seria - niestety nie mogłem znaleźć takiego modelu na naszym i na niemiecko-włoskim rynku) oraz zmiana felg z fabrycznych alu na bardziej retro.
ostatnio wyszło jak zrobił tylne nadkola poprzedni właściciel auta :/ nie dobrze i trzeba bedzie reparaturki kombinować (z doświadczenia poprzedniej eRki wiem iż po drobnych przeróbkach i sprawnej pracy blacharza nadają sie od 4gen cifa które nie są za drogie - oryginałów nie ma co szukać)
Cała reszta jest znośna fabrycznie, dba się o samochód ma się samochód
Teraz coś o mnie
Pracuje na etacie po 8h (jakoś na fure trza zarobić) studiuje dziennie i zaocznie, nie pytajcie jak sie z czasem mieszcze, u mnie przeciętna doba trwa 36h
W "wakacje" jest troche spokoju...
Na forum Civic Renaissance model X wchodzilem sporadycznie, czytałem co bylo potrzebne i nie widziałem sensu rejestracji Jednak w tej chwili w pracy mam więcej wolnego czasu i moge posiedzieć na Forum, lepiej siedzieć tu niż czytać Oneta 24h/7/365 ;] bez obrazy
Na spoty zwykłem nie jeździć, wolałem z kumplem pojechać w jakieś miejsce poza Warszawą, bądź zwykle pojeździć po mieście.
W tej chwili zastanawiam się żeby wyciągnąć kumpla i podjechać na jakiś spot. szykujemy się także na zlot H3M w Borsku.
pzdr.
Paszczak
Ostatnio edytowano 2008-08-22, 13:18 przez Paszczak, łącznie edytowano 1 raz