nikt tu kokosów nie zarabia każdy złotówki ,tylko róznie je loodziska inwestooją ja tam bedę
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Tylko niektórzy musza ja inwestowac w bardziej priorytetowe sprawy niz auto i spoty co nie oznacza ze nie moga miec tej Hondziny i jej nie kochac jak to coponiektorzy mysla.
Ja zarabiam kokosy, wiec przyjade Ludziska ostatni spot byl dawno, a z waszej gadki wynika jak by my sie co 2tyg spotykali. Ja sam zbieram na malowanie rexa i przyjade Smigajcie po lekku przez caly tydzien i cos wam w baku zostanie 1. Fire.
2. Dawca44.
3. Vajzel
4. mariusz123
5. bar_oo
6. Shark
7. ........
ja niestety siedze w niemczech, wiec nie mam jak wpasc... a co do tego stukania przy kreceniu kierownica, to moj ojciec mial to u siebie w aucie i mu wymienili lacznik stabilizatora wahacza
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
kurcze ja nie dam rady przyjechac bo auto wendruje do dominika bb na remont silnika,ale po 15 lipca obiecuje przyjezdzac na kazdy spocik o ktorym bedzie poinfromowane na forum