timor napisał(a):poszukaj koła od 1.3 z 4 gena civica.jest w oryginale na 1 pasek.mam takie załozone właśnie zamiast koła na 2 paski
. Ale to musisz zmierzyć sam bo ja nie pamiętam jaką ma średnice. PolecamGabi napisał(a):timor napisał(a):poszukaj koła od 1.3 z 4 gena civica.jest w oryginale na 1 pasek.mam takie załozone właśnie zamiast koła na 2 paski
zapomniałeś dodać jeszcze że te koło od 1.3-1.4 też trzeba przetoczyć na wał bo w 1.6 jest grubszy. Ale to musisz zmierzyć sam bo ja nie pamiętam jaką ma średnice. Polecam
pirul napisał(a):kola pasowe z tlumikami drgan mają np fiaty/alfy ale nie nasze hondy, nie wiem jak inne, takie koło od razu można poznać bo tą gumę widać
http://moto.allegro.pl/item386024393_ko ... marea.html
poza tym przy takich kołach często występuje problem rozwulkanizowania a ja jeszcze nie słyszałem żeby się komuś tutaj albo w civicu 5/6gen koło pasowe rozwulkanizowało bo jest jednolitym odlewem, może jakies nowsze mają takie koła, tego nie wiem, hr-v też ma zwykłe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości