Mam takie pytanko, zastanawiam się nad zakupem rozpórki przedniej do mojej solki. I mam dylemat jaką kupić. Myślałem nad oryginalną od VTI, ale nie wiem czy nie lepiej zainwestować w jakąś inną. I tu moje pytanie, jaka będzie różnica pomiędzy oryginalną hondy a jakąś tuningową? Czy ta różnica będzie odczuwalna? Nie upalam samochodu na torze, a jeżdżę nim na co dzień, czasem po prostu trochę szybciej chciałbym wejść w zakręt.
Jeśli temat już był to dajcie linka, bo ja szukałem i nic takiego nie znalazłem.
pzd. Kuba
'tuningowe' sa najczesciej przerostem formy nad trescia i niewiele poza wygladem oferuja a porzadny aftermarket kosztuje swoje wiec IMO najlepiej kupic od vti bo kosztuje pare zlotych i jest ok, bez zadnych zawiasow i koncowek z blaszek, ktore sie wyginaja jak sie oprzesz o rozporke trzymajac ja w pozycji pionowej... chyba, ze bardzo zalezy Ci na wygladzie to kup cos swiecacego. bo nie mowimy o rozporkach trzypunktowych mocowanych jeszcze na scianie grodziowej, one sa lepsze niz oryginal z vti ale do codziennej jazdy nie potrzebujesz takiej