a ile kasuja w firmach zakładających klimatyzacje, może o jest dobre rozwiązanie
montaż w profesjonalnych firmach to sa duze koszta. natomiast nabicie klimy to koszt 130 zl
razem ze sprawdzeniem szczelnosci i zrobieniem próżni. Ja tez sie zastanawiam czy do ED9 d16z5 cos podejdzie czlowiek z czasem staje sie wygony 
dj-napster napisał(a):Czy chłodnice klimy montuje się przed zwykłą chłodnicą? bo tylko tam widze jakies sensowne miejsce żeby weszła.
Jednak czy po zasłonięciu chłodnicy silnika układ chłodzenia silnika nie będzie mniej wydajny?
i na górze tez mocuje się ja w dwie dziury gdzie wchodzą takie uszka z chłodnicy ,a pod nie wkręca się śruby i to wszystko
obecnie sam ogarniam temat, chłodnice mam już na aucie na dniach bedzie montowana reszta, mam teraz w domu 2 komplety klimy, jedna z ED9 od DAWCY ( podziękował ) i drugi "prawie" komplet z civa 4 gen ale bez chłodnicy z tym, że po weekendzie jak już zamontuję u siebie wszystko będzie na opylenie ( tez był tam cały kompletny zestaw bez chłodnicy niestety )

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości