kupiec crx z WAWY
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

god_of_ha
Forumowicz

kupiec crx z WAWY

przez god_of_ha » 2008-06-04, 22:00

Sprzedaje CRX-a http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5399023

na samym poczatku ciezko bylo znalesc w dobrym stanie rexa
no i znalazlem tego co teraz wystawiam na allegro... niektozy wytykali wady jakie byly DWA LATA TEMU ...
bo ktoś go poznal hehe:) bzdura
tych wad nie ma obecnie !!!! stan jest IGLA !!!
tylko koledzy z okolic wiedza ile serca tam jest wlozone... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wracajac do kupca... z WAWY !!! zdecydowany od samego poczatku ... jak sie okazalo nie dojechal i nawet nie objrzal samochodu... co chwile wymyslal cos innego... raz byl w Tczewie raz pod Malborkiem a raz w Elblagu gdzie rzekomo ja mialem przyjechac !!
Zapier---alam z pracy !!!!!!!! i co sie okazuje jak juz wyjechalem na spotkanie dzwonie a on nie odebiera telefonu... na koniec mowi ze ja cos krece i mu to sie wydaje podejrzane !!!

dziekuje ot taka cala historia !!!

I PAMIETAJ KOLEGO z samochodem jest jak z kazdym czlowiekiem !!!!!!!

TO ZE MIAL KIEDYS JAKIES WADY TAK SAMO JAK TY KIEDYS SRAŁES W GACIE TO NIE ZNACZY ZE TERAZ NOSISZ PAMPERSY... wyrosles z tego

no a ja doprowadzilem to AUTO DO ZAJE---ISTEGO STANU

TWOJA STRATA ! 3maj sie szerokiej drogi

raf20-21
Forumowicz

przez raf20-21 » 2008-06-06, 20:45

po 1 to ty kolego kręciłeś nie ja..na początku mówiłes ze dolecisz do gdańska..dojechał ty mówisz ze mam jechac do tej mieściny...i to ja czekałem na ciebie godzine czasu na jakimś zadupiu bo ty kręciłeś..raz gadałem z inną osobą przez telefon która gadała jak ktoś nieogarnięty a raz ty..czekałem na stacji 15 km od ciebie gdzie sie dokładnie umówiliśy przez telefon przy ostatniej naszej rozmowie..po 2 na sprzedaz auta nie jedzie sie z kolegami którch nie mozesz zmieścić w samochodzie..też mogłem zabrać 3 samochody typa ale jestem normalny...ja jechałem 400 km w jedną strobnę zeby kupić a nie sie przejechać..a jak ty nie mozesz dojechać 15 km to zong..umawialiśy sie na 18 a ty o 18 mówisz dojedz to tczewa gdzie wczesniej umawialiśy sie na gdańsk dokładnie na stacji pod gdańskiem miałem zadzwonić i powiedziec gdzie jestem wiec nie kręc bo robisz z siebie...i nie opowiadaj teraz bzdetami ze ja kręciłem bo nie jechał bym tyle drogi...ps byłem z typem z tego forum który jest świadkiem twoich wyczynów..a samo to świadczyło ze to ty zawaliłeś bo dzwoniłeś 15 raz bo bałeś sie siary na forum
nie polecam!!!!!!!!

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2008-06-06, 20:55

cytuje
a jak ty nie mozesz dojechać 15 km to zong..

mowilem Tobie ze pracuje !!!!!!!!!!!!!!!!

krążyłeś wokoło mojej mieściny i dojechać nie mogles pod wskazane miejsce w OGŁOSZENIU !!!!!!!!!

dziwne

POPATRZ KOLEGO CO STRACIŁEŚ !!!!!!!
www.crxstg.dyn.pl

popatrz na stronke i podziwiaj !!!!!!!
byliśmy razem 2 hondy CRX ... z kumplami a ty zdygałeś jak zając !

ta drugo też była !!!!!!! popatrzał byś sobie
pogadalibyśmy a ty pojechałeś do domu hahah

www.crxstg.dyn.pl

3maj sie
znasz moj telefon narka !

ps. tez bylem z typem z tego forum i z forum H3M ...

śmiechu warte

I JESZCZE JEDNO !
GDYBYM NIE ODEBIERAŁ TELEFONU TO BYŁO BY TO DZIWNE I HU..OWE Z MOJEJ STRONY ... ALE BYŁEM NA MIEJSCU I CZEKAŁEM NA CIEBIE !!!!!!!!!
ŻAL CI BYŁO WACHY ABY DOJECHAĆ !!!!!!
NAWET SKĄPIŁEŚ NA TELEFONIE...
co to wogóle ma być
Ostatnio edytowano 2008-06-06, 21:25 przez god_of_ha, łącznie edytowano 1 raz

raf20-21
Forumowicz

przez raf20-21 » 2008-06-06, 21:25

stary ty nie możesz zrozumieć, że ustawialiśmy sie gdzie indziesz ty to potwierdziłeś a teraz piszesz ze ja nie dojechałem na miejsce..ogarnij sie a jak sie to zadzwon na koma to pogadamy a nie wymyślasz bajki...

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2008-06-06, 21:29

KONIEC TEMATU

[ Dodano: 2008-06-06, 21:29 ]
MASZ ODE MNIE PIERWSZE POMÓGŁ HEHE :)

raf20-21
Forumowicz

przez raf20-21 » 2008-06-06, 21:30

i nie mów ze szkoda mi wachy bo stać mnie było na 800 km wiec 15 km mi wisiało..a ze jestes niesłowny to o tobie swiadczy

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2008-06-06, 21:31

ten jeden punkcik bedziesz pamietal za co :) 3m sie
i juz sie nie denerwuj... chcialem dla ciebie dobrze dla tego do ciebie kolego dzwonilem hehehhh...

WIECEJ FOTEK NA MAILA
STRONKA W PRZEBUDOWIE :)

nemezis
Forumowicz

przez nemezis » 2008-06-06, 23:23

no czytam i oczom nie wierze, god_of_ha, jakbys siw wogole nie pdzywał to sprawa by wogole ucichła a Ty sie bronisz kupiec z wawy sie odezwał. Tylko winny sie broni zanim zostaje oskarzony. To ja z nim bylem i moge poświadczyc autentycznosc wypowiedziraf20-21. Jeśli w ten sposob sprzedaje sie auta na pomorzu to ja bardo dziekuje za takie interesy.

Kolegogod_of_ha, powiedzialeś ze mozesz spotkac ze w elblagu, potem ze w gdansku no i jak bylismy w drodze do gdanska to zmieniles jeszcze miejsce spotkania na Tczew.
My tez mielismy prawo po 400 km sie powoli wkurzac bo ile to mozna jezdzic?? Zaraz za Malborkiem na stacji powiedzielismy sobie ze koniec tego dobrego i wiecej jezdzic nie bedziemy. Twoj problem, że nie potrafisz ustawic sie w konkretym miejscu i czasie.

Poza tym wytłumacz mi jak czlowiek przyjezdzajac po autko ma sie nie zaczac obawiac wałka jak słyszy w samochodze cale stado chłopa i telefon odbieraja dwie różne osoby??

Ty wogóle trzezwy byleś ?? Bo tak jakoś nie wydawało mi sie po krótkiej ale jakże obszernej w bluźnierstwa rozmowie z Toba...

Życze Ci jednak powodzenia w sprzedazy tego rexa bo moze jest wart tych pieniedzy ale jak juz tak wytykasz:

POPATRZ KOLEGO CO STRACIŁEŚ !!!!!!!
www.crxstg.dyn.pl

popatrz na stronke i podziwiaj !!!!!!!

to podejrzewam ze mimo wszystko nie zloto co sie świeci.

Trzymaj sie
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2008-06-07, 00:19

powiem tylko tyle nemezis
chcialem byc dobry i wysunelem sie na spotkanie... dla tego o to chodzi ta cala sprawa
gdybym uparl sie o miejsce mojego zamieszkania .... o moje mioasto... to nie bylo by sprawy...
ale po pierwsze primo wyjechalem na spotkanie po to by bylo wam latwiej !!!!!
a wy teraz oskarzacie moja osobe o to ze sie nie ustawilem pod wasze widzimisie !!!!!!!!!!
dobrze wiesz ze, jak bysmy wiechali do Gdanska bylo by gorzej... szkukalibysmy sie !!
o to wam chodzilo ?
A MOZE WAS WCALE NIE BYLO ? tylko użądzilem sobie przejazdzke!!!
Jestes z Elblaga ... i nie mogles od razu podpowiedziec gdzie jest STG?
i naprowadzic ?
szok!
koledzy jak chodzicie do sklepu po mleko dla mamy to pani sklepowa wychodzi wam na spotkanie z mleczkiem w ręku ? mysle ze jest zupelnie inaczej
po drugie primo

zobacz sobie na mape nemezis
jak jedziesz do GD to przez tczew !!!!
po trzecie primo
wiem ze z Elblaga jest inna droga popatrz na mape
ja wjechal bym od strony poludniowej a ty od strony polnocnej
I NIE MOW MI ZE BYSMY SIE ZNALEZLI bo tak samo moge powiedziec ze stg jest tak samo blisko jak GD od Elblaga
wiec na samym poczatku mozna bylo wjechac pod wskazane miasto

KONIEC TEMATU

i niech to ktos zlikwiduje...
nie moge wytrzymac jak czytam ich wypowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WYJECHALEM NA SPOTKANIE OT CALY ICH PROBLEM DO TEGO PRACUJE I PRACA SIE PRZEDLUZYLA NIE MOGLI POCZEKAC !!!!!!!! zekomo z Tczewa gdzie na mnie czekali wrocili do Elblaga na koniec zakrecili sie o Malbork do kad mialem pojechac z Gdańska
oczom nie wierze ... CO WY PISZECIE

NIECH KTOS TO USUNIE I PO SPRAWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ProLans
Forumowicz

przez ProLans » 2008-06-07, 00:37

takie rzeczy to między sobą raczej załatwiajcie a nie na forum... ewentualnie negatywa dać w feedback czy jakoś tak dziale... ;)

redbul
Forumowicz

przez redbul » 2008-06-07, 00:55

ProLans napisał(a):takie rzeczy to między sobą raczej załatwiajcie a nie na forum...

Teraz przynajmiej ludzie beda wiedziec z czym sie je takie spotykanie na stacji... Bezsens

Tak sobie pojedziesz do sprzedajcego, kawka , mozna obejrzec wszystko dokladniej, ale jak jeden drugiemu zalowal 15 km z takiego dystansu to sie nie ma co dziwic, ze wyszla kicha...

ProLans
Forumowicz

przez ProLans » 2008-06-07, 07:35

redbul napisał(a):
ProLans napisał(a):takie rzeczy to między sobą raczej załatwiajcie a nie na forum...

Teraz przynajmiej ludzie beda wiedziec z czym sie je takie spotykanie na stacji... Bezsens

Tak sobie pojedziesz do sprzedajcego, kawka , mozna obejrzec wszystko dokladniej, ale jak jeden drugiemu zalowal 15 km z takiego dystansu to sie nie ma co dziwic, ze wyszla kicha...

Wiesz co powiem Ci, ja bym nie pisał że jeden drugiemu żałował 15km bo żeby tak mówić trzeba na prawdę znać sprawę a nikt jej z nas nie zna więc wniosków wysuwać sobie takich nie można...

nemezis
Forumowicz

przez nemezis » 2008-06-07, 11:19

Faktycznie lepiej bylo by sie spotkać na kawie u sprzedajacego ale nie potrafie dokladnie powiedziec czemu tak sie nie stało bo odo poczatku w tym nie uczestniczyłem. Nie zarzucam Ci god_of_ha, nie wiadomo czego. Chcialem tylko bo sprawa obiektywnie wyglądała. Kwestie kto pisze bzdury moze po prostu zakończmy. Ja tam jestem zwolennikiem pokojowych rozwiązań wiec w tym momencie moglbym z Toba nawet browara wypic.
ProLans, też masz racje że to powinni załatwić miedzy soba. No ale ktos ten temat otworzył...Oby takich sytuacji mniej dla dobra ogółu ;)
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2008-06-08, 00:26

no i widze ze jest ok ! nemezis :) pisalem wczesniej ze kolega z wawy zna moj numer tel... ale jakos wrogo do mnie podchodzi , ale jest ok... wszystko da sie ugadac... kazdy chcialby aby jego CRX-a byla w jak najleprzych rekach... ehh szkoda ze z raf20-21 nie doszlo do spotkania... dziwie sie ze nie zaufal ! przeciez tyle ludzi mnie zna eh :) no i na forum tez nie jestem od stycznia :) no ale kazdy z nas zaczynal :)

tak nawiasem ....
zapierdalam moim crx :) a typ nie dawal sie dzis wyprzedzic na pewnej trasie ... poczatkowo jechal spokojnie ... ZOBACZYL W LUSTERKU CRX-A i zaczal ŚWIROWAĆ !!!
to dopiero frajda... takie autko z 91 r. a robi wrazenie ... ludzie wariuja hehehhhh:) i tak mu dalem rade ... :) kto znas by nie dal ;)

jak co to dzwon :) dogadamy........ ja juz sie chyba starzeje heheh :) powoli wypadam ... czas na del sola

[ Dodano: 2008-07-10, 03:14 ]
raf20-21, raf20-21, widze raf ze ciezko znalesc crxa :)

moj juz sprzedany... koles zadzwonil jak dojechal do domu i DZIĘKOWAŁ :)))
sam tez znalazlem del sola ... wiem jak jest ciężko... 500 - 1000 zl na paliwo po Polsce to normalka w tym okresie... liczylem kase na paliwko no i okolo 500-600 sam wydalem ... ale sie opłacało
niedługo nowe fotki

www.photographer.dyn.pl