były tylko chwile na allegro bo po zakupie kup-teraz znikają a dałem 400zł z przesyłka kurierem w cenie.......
taniej chyba sie nie da kupić
jak znajde chwile czasu zrobie foty z miara przy rozpórkach
aukcja byla okolo doby na allegro, wiem bo widzialem od razu jak sie pojawila i sie zastanawialem a Ty zalicytowales dopiero nastepnego dnia ale stwierdzilem ze wcale nie jest to taka super cena biorac pod uwage ze przednia dolna by mi sie nie przydala a jest malo chodliwa wiec odpuscilem.
Krzych00 tylko ze tydzien wczesniej licytowałem 2 szt przód góra i tył góra
i poszty po 180zł za szt a nawet wiecej i dolicz koszta przesyłki to ja mam ten komplet.. wiec mi nie mów ze to sie nie opłacało..........dla mnie jest cena ok...
zaplaciles moim zdaniem normalna rynkowa cene, tamte aukcje co podajesz tez widzialem, jacys desperaci licytowali, pozniej bzyq z forum wystawial takie same i poszly po 100 z hakiem za sztuke a dolna przednia za 80 chyba bo to niechodliwe malo kto to zaklada w polsce
usztywnia sportowe i seryjne ale zalecane do sportowego bo co Ci z rozpórek jak masz miekki samochod? ja mam tez nadzieje ze zniweluje troche trzeszczenie plastików z tyłu
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX