Pinkie napisał(a):widziałam dziś na Łobzowskiej niebieską solkę z czarną maską i na czarnych felgach ale nie wiem kto to

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
BarteG napisał(a):czerwona solka na czarnych felgach ze zderzakiem od S2000 na skrzyżowaniu królewskiej i kijowskiej ok. 19:30, może Juster?
jak ktos kojarzy auto machine z Honda Kielce to wie czym jezdze
co do feluni moich czarnych to one maja zlote sruby. chyba 2. w Krk takiej nie ma 
Pinkie napisał(a):widziałam dziś na Łobzowskiej niebieską solkę z czarną maską i na czarnych felgach ale nie wiem kto to
jade za Toba tyle czasu przez całą karmelicką, macham i w ogole a Ty nic, nawet awaryjnych nie wlaczylas
w koncu dostalem opierdziel od dziewczyny i musialem sie uspokoic
pozdrowienia i do zobaczenia na spocie 
Diups napisał(a):przez telefon mi mówiłaś że miał sporo jdmowych wlepek
to bankowo japoński ziomek Pirul
mowie lasce "kupujemy taką, co?" a Ona do mnie "taaa, jasne, na pewno..."

pirul napisał(a):Pinkie napisał/a:
widziałam dziś na Łobzowskiej niebieską solkę z czarną maską i na czarnych felgach ale nie wiem kto to
no Kobietojade za Toba tyle czasu przez całą karmelicką, macham i w ogole a Ty nic, nawet awaryjnych nie wlaczylas
w koncu dostalem opierdziel od dziewczyny i musialem sie uspokoic
pozdrowienia i do zobaczenia na spocie

BarteG napisał(a):czerwona solka na czarnych felgach ze zderzakiem od S2000 na skrzyżowaniu królewskiej i kijowskiej ok. 19:30, może Juster?

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości