Tani rex okazja! Ze tez takie auta sprzedaja za grosze! :)
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2008-05-26, 12:18

Ładny, ale dobra rada, nie patrz na przebiegi... (i to pisze gość, którego crx ma 143tyś na zegarach)
200sx

W I Ś N I A
Forumowicz

Re: Tani rex okazja! Ze tez takie auta sprzedaja za grosze!

przez W I Ś N I A » 2008-05-26, 13:13

[quote="Bercik"]

...ale powiedz po co ty taki temat tworzysz !!!!!!!! Po co forum zasmiecasz.

Nawet go nie chcesz kupić !

Myślisz że taki problem wejść na aukcje i zobaczyć co jest do sprzedania, bo nie rozumiem czy chcesz sie pochwalić że znalazłeś jakiegoś unikata.

Znajdz okazje na jakiś zagranicznych aukcjach no i nie w Niemczech gdzie też wszyscy przeglądają ,wtedy może to sie komuś przydać, a nie pokazanie czegoś co każdy widzi !
EVOLUTION-części samochodowe

EVO-street team

redbul
Forumowicz

przez redbul » 2008-05-26, 16:04

Ja to wszystko rozumiem , wpadaja Ci w oko "okazje" a ty jeszcze nie masz siana , ale to nie jest temat pogaduchy pierdu pierdu... Admin widac spi, czyżby cieżki weekend ?

Bercik
Forumowicz

Re: Tani rex okazja! Ze tez takie auta sprzedaja za grosze!

przez Bercik » 2008-05-26, 16:28

W I Ś N I A napisał(a):
Bercik napisał(a):

...ale powiedz po co ty taki temat tworzysz !!!!!!!! Po co forum zasmiecasz.

Nawet go nie chcesz kupić !

Myślisz że taki problem wejść na aukcje i zobaczyć co jest do sprzedania, bo nie rozumiem czy chcesz sie pochwalić że znalazłeś jakiegoś unikata.

Znajdz okazje na jakiś zagranicznych aukcjach no i nie w Niemczech gdzie też wszyscy przeglądają ,wtedy może to sie komuś przydać, a nie pokazanie czegoś co każdy widzi !

unikaty.. :) kazdy moze znalesc, ale moze przeoczyc takie cacko ;)
wiadomo ze bym nie wklejal jak bym juz mial sianko i chcial go kupic, ale wklejam to dla innych moze oni stana sie szczesliwymi posiadaczami tych ze unikatow :D

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2008-05-26, 16:35

Co Ty z tymi unikatami. Unikat to coś bardzo żadko spotykanego, a to zwykły CRX. Poza tym koniujesz się nad zdjęciami a skąd wiesz w jakim stanie są podłużnice auta, zawieszenie, silnik, skrzynia, progi pod plastikami, układ kierowniczy. Na zdjęciach wszystko jest piękne i tanie, a jak przychodzi do oględzin to krok po kroku odkrywasz, że ten Twój unikat to zwykły przeciętniak, jeśli nie padaka w sensie mechanicznym tylko łądnie wyglądająca. Ale ja myślę, że umieszczanie takich ogłoszeń jest sensowne, bo nie każdy ma czas siedzieć dzień w dzień na autoscout itp...

KJO
Forumowicz

przez KJO » 2008-05-26, 18:03

"tani rex okazja" ty chyba nie wiesz co to okazja normalne ceny podlicz wszystko do tego co trzeba wlozyc i wyjdzie cena kosmos ,ja ostatni znalazlem tani i dobry, no i oczywiscie kupilem bo -dalem 4000 za ee8 i to zarejstrowany i ubezpieczony :rotfl: i co ty na to ??

Bercik
Forumowicz

przez Bercik » 2008-05-26, 18:30

KJO napisał(a):"tani rex okazja" ty chyba nie wiesz co to okazja normalne ceny podlicz wszystko do tego co trzeba wlozyc i wyjdzie cena kosmos ,ja ostatni znalazlem tani i dobry, no i oczywiscie kupilem bo -dalem 4000 za ee8 i to zarejstrowany i ubezpieczony :rotfl: i co ty na to ??

no to tanio :) ale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt :)

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2008-05-26, 19:50

Bercik, żebyś się tylko nie przejechał. CRX z AKTUALNĄ książką serwisową to coś praktycznie niewystępującego. Ostatnio był jeden i miał przebieg 330tys km. A książka która kończy się na 2000roku (bo jak będziesz miał farta to coś koło tego roku się będzie kończyć) też mnie nie urządza. NAwet jak już będzie i auto ma niski przebieg to wiele części i tak będzie już w kiepskim stanie z racji wieku. Szczególnie blachy i zawieszenie. Jesli nic nie było robione to będzie do roboty, tylko kwestia czasu. Nie przywiązuj tyle wagi do książek serwisowych i przebiegów. Patrz dalej niż tylko to co widać na pierwszy rzut oka. Jeśli chcesz kupić dobrego CRXa to musisz go przetrzepać porządnie przy zakupie i sprawdzić szereg rzeczy. I tak zawsze coś będzie do roboty po jakimś czasie bo tak to już jest z kilkunastoletnim autem

Bercik
Forumowicz

przez Bercik » 2008-05-26, 20:41

No tak masz racje Arv rzeczywistosc pokazuje czasem co innego niz ladne fotki :)
a taka ksiazka chociaz do 2000r to zawsze cos przynajmniej znamy polowe histori autka :)

ZiG HRC
Forumowicz

przez ZiG HRC » 2008-05-26, 20:48

Bercik napisał(a):
KJO napisał(a):no to tanio :) ale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt :)

Nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawe, ale kazdy CRX jak idealny i piekny by nie byl bez ciaglego inwestowania zrobi sie jednym wielkim smietnikiem po dluzszym czasie. Nasze polskie drogi rozpierniczaja zawieszenie i budę wyjatkowo skutecznie i szybko. Mialem juz 4 CRXy i od 6 lat bawie sie z tymi autami. Czesto po przywiezieniu zza granicy nie jeden kolega sie cieszyl jakie to on ma idealne auto. A wystarczy kilka, kilkanascie miesiecy i juz wszystko w srodku auta zaczyna trzeszczec piszczec, przecieka woda :) Jesli ktos autem jezdzi na codzien i robi te kilkanscie tys km rocznie to nei ma sily zeby auto bylo w super stanie nie wkladajac w nie grosza. Wiekszosc osob przyzwyczaja sie do tego, ze czasem cos tam sobei popuka czy popiszczy w zawieszeniu i w kabinie. Ze po ulewnym deszczu na tylnej kanapie lub w bagazniku bedzie troche świerzej deszczówki. Jak chcesz autem jezdzic na codzien to kup sobie jakiegos ladnego crxa za 6 tys (bo tyle w tej chwili kosztuja srednio ladne sztuki ed9 jak sie poszuka). Crx z niemiec za 2700E + koszty rejestracji to przegiecie jak ladny by nie byl... No chyba, ze chcesz nim robic tylko kursy do kosciola w niedziele, nie jezdzic w zime i garazowac w ogrzewanym suchym miejscu.
Pozdrawiam!

Bercik
Forumowicz

przez Bercik » 2008-05-26, 22:53

ZiG HRC napisał(a):
Bercik napisał(a):
KJO napisał(a):no to tanio :) ale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt :)

Nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawe, ale kazdy CRX jak idealny i piekny by nie byl bez ciaglego inwestowania zrobi sie jednym wielkim smietnikiem po dluzszym czasie. Nasze polskie drogi rozpierniczaja zawieszenie i budę wyjatkowo skutecznie i szybko. Mialem juz 4 CRXy i od 6 lat bawie sie z tymi autami. Czesto po przywiezieniu zza granicy nie jeden kolega sie cieszyl jakie to on ma idealne auto. A wystarczy kilka, kilkanascie miesiecy i juz wszystko w srodku auta zaczyna trzeszczec piszczec, przecieka woda :) Jesli ktos autem jezdzi na codzien i robi te kilkanscie tys km rocznie to nei ma sily zeby auto bylo w super stanie nie wkladajac w nie grosza. Wiekszosc osob przyzwyczaja sie do tego, ze czasem cos tam sobei popuka czy popiszczy w zawieszeniu i w kabinie. Ze po ulewnym deszczu na tylnej kanapie lub w bagazniku bedzie troche świerzej deszczówki. Jak chcesz autem jezdzic na codzien to kup sobie jakiegos ladnego crxa za 6 tys (bo tyle w tej chwili kosztuja srednio ladne sztuki ed9 jak sie poszuka). Crx z niemiec za 2700E + koszty rejestracji to przegiecie jak ladny by nie byl... No chyba, ze chcesz nim robic tylko kursy do kosciola w niedziele, nie jezdzic w zime i garazowac w ogrzewanym suchym miejscu.
Pozdrawiam!

Bede dbal napewno, a jezdzil nim nacodzien do pracy - tylko 3km :rotfl: zima chyba tez :(
Planuje gdzies w grudniu zakupic rexia, jeszcze pol roku musze wytrzymac :( pozdro :)

zwierzu_1986
Forumowicz

przez zwierzu_1986 » 2008-05-26, 23:00

Hmmm...jak dla mnie po takim dojeżdżaniu 3 km do pracy to autko nie będzie sie miało najlepiej :nieok: -ciągła praca na niedogrzanym silniku i takie tam...

[ Dodano: 2008-05-27, 11:32 ]
Bercik-specjalnie dla Ciebie :rotfl: : http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxpcziewlyay
Ostatnio edytowano 2008-05-27, 14:36 przez zwierzu_1986, łącznie edytowano 1 raz

Bercik
Forumowicz

przez Bercik » 2008-05-27, 13:39

zwierzu_1986 napisał(a):Hmmm...jak dla mnie po takim dojeżdżaniu 3 km do pracy to autko nie będzie sie miało najlepiej :nieok: -ciągła praca na niedogrzanym silniku i takie tam...

[ Dodano: 2008-05-27, 11:32 ]
Bercik-specjalnie dla Ciebie :rotfl: :http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxpcziewlyay

fajne fotele :rotfl: u mnie w miescie ladny zloty civic coupe po lekkim tuningu jezdzi :)
3km to mam do pracy, a oczywiscie bede jezdzil nim troche tez po pracy na swobodne przejazdzki po miescie :rotfl:
Ostatnio edytowano 2008-05-27, 13:43 przez Bercik, łącznie edytowano 1 raz

redbul
Forumowicz

przez redbul » 2008-05-27, 13:42

To jest okazja, Coupeja z takim silnikiem za taka kase tylko brac :D

Bercik
Forumowicz

przez Bercik » 2008-05-27, 13:52

redbul napisał(a):To jest okazja, Coupeja z takim silnikiem za taka kase tylko brac :D

no tak ale nie podobaja mi sie tylnie swiatla(no ale zawsze mozna w sumie zmienic) :) poza tym poszukuje tylko crx, ale dobrze ze wkleiles moze ktos z forum pojedzie po to autko dla siebie :) za 1,9k euro vti cyba ktos sie pomylil z cena lub ma b. duzy przebieg(ale skrecil licznik?) :P

[ Dodano: 2008-05-27, 14:12 ]
a co powiecie o tym? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lxeimqzkfjll

fajnie jak by mialo taki przebieg! :rotfl: przerabiamy auto na manual i gotowe :rotfl:

Poprzednia strona   Następna strona