Hej hej hej! Tu wasz niezmordowany montażysta Niezmordowany, bo mnie jeszcze żaden z Was nie dopadł, ale już niedługo będziecie mieli ku temu okazję, bo... (tu chwila napięcia)
Otóż Jelenia Góra, znów zaprasza wszystkich chętnych na spocik do Krzywej (tam gdzie ostatnio) na małe co nieco.
Wydarzenie to planowane jest na 14 czerwca (sobota), myślę, że godzina może być podobnie jak ostatnio.
Czekam na zgłoszenia i pozdrawiam
A co do filmu, to przeciągnęło się to z paru przyczyn, po pierwsze dłuuuuuugo czekałem na zgranie surowego materiału z kamery na kompa, potem był problem z przerobieniem go na odpowiedni format, a jak już się to udało, to nagle wyszło na jaw, że mam na dysku za mało miejsca, aby się tym w tej chwili zająć Jakieś fatum wisi nad tym filmem A tym czasem trzymajcie kciuki za moją dyplomówkę, coby wreszcie udało jej się powstać
Ty jeszcze tego nie zrobiles?? ja juz myslalem ze skonczyles zabawe z lakiernikiem... a propo ostatnio Twoja Xantie widzialem pod tesco ale Ciebie tam w niej nie bylo:d
nie no widze ze ktos tu dba o samochodzik wogole to w bolesławcu ostanio del sola widzialem czarnego... bolesławiecki?? jak tak to co to za silniczek?? VTI??