giscrx napisał(a):pirul, to wpadamy na grilla
chociaz to nie moja impreza ale ojciec dziewczyny tez lubi H bo sam jezdzi i do tego ma na imie witek
wiec sie ucieszy, wpadajcie 

ale nastepnym razem bede mial juz zawieszenie zrobione do konca bo jutro odbieram stabilizator i amorki na tyl to wtedy bedziemy pstrykac
i chocby ch-uj na ch-uju stal przyjade
w razie czego kumpel ma profi lustrzanke to sie go zawola chyba, ze macie fajne aparaty

giscrx napisał(a):Myślałem żeby kiedyś się wcześniej ustawić w plazie porobić kilka fotek a później podjechać na galerię Kazimierz orszakiem CRXów i tam na dachu zrobić jeszcze jedną sesję, tylko dobrym aparatem, pirul wspomniał o ziomie z "lusterkiem" więc może go przyciągnie na spota, ale wszystko do dogadania
ps. tylko że ciągle mam zimówki więc na razie do sesji mi się nie spieszy, czekam na nowe felunie
hehe to co pucowac autka do sesji 

bo ja dopiero teraz wróciłem do domu
chociaż gdyby wszyscy byli w jednym czasie to byłoby po równo
bo już nie wróciłeś
kierowca i pasażer pokazali na moje felgi i machali kciukami że fajne
heheh miło tak
jaram się

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):mam tylko jedno zdjęcie ze spota (jak pisałem wcześniej solki przeważyły) :
Obrazek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość