no to chłopaki jak bedzie podeśle mi ktoś na priva ten temacik? ja czasem strasznie roztargniony jestem i boje sie że pytać sie potem może byc za pózno. problem mam jeszcze taki że 2 kluczyka nie mam, a dorobić cieżko bo sami partacze w tych punktach dorabiania, jedne prawie orginalny klucz mi zepsuł
kazdy "specjalista "na zamowienie otwiera te drzwi w 4 sek za okolo 50 zl i to legalnie jak dla mnie szkoda tylko szyby i sprzatania zal by mi było
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
BzN
przez BzN » 2008-04-24, 01:00
nie mialem czasu ani ochoty na specjalistow . Mi te bylo zal. Mowi sie trudno. szyba juz jest wstawiona:)
jak juz o takim akcjach piszemy to w Accordzie mam tak ze moge otworzyc z pilota sam bagaznik (cala reszta auta pozostaje zamknieta). tak sie zlozylo ze moj ojciec tak sobie ptworzyl bagaznik, cos tam wlozyl, zamknal ale juz razem z kluczami od Accorda w srodku... 150km od domu... na szczescie nam kluczki dowiezli ale akcja srednio przyjemna