Bede zabieral sie za wsadzenie mojego zestawu ES do auta i chce sie dowiedziec czy podczas wymiany wystapily jakies komplikacje? Czy macie jakies podpowiedzi? Jak sie uda napisze w FAQ krok po kroku wymiane ES.
ze dwa lata temu byl podobny temat,,,szukaj na forum,,,,,,
a tak na temat-duzo smaru,skrecac sruby jak auto stoi na kolach,stare cukierki najlepiej wypalic w piecu centralnym,lub palnikiem,,,,ps,jak masz przednie gorne wachacze ok,to zostaw serie,dosc czesto wystepuje piszczenie es w tych miejscach,ja musze cod wa miechy rozkrecac i smarowac,,,,,,
nie zmieniaj cukierokow na ES zaloz oryginalne gumowe
turbo dziura zostala stworzona by dac szanse V8
sprzedam: - lsd s80 -500zl, osprzet b18c4 i b16a2
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
ok niech ci bedzie, a problemu zadnego nie ma z zakladniaem, co najwyzej z wybiciem starych tulejek
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
bzyg-czemu nie zmieniac na ES?????ps.prosze o nie wypowiadanie sie innych na temat cukierkow,,bo juz jest kilka tematow o cukierkach,,,bzyg-masz doswiadczenie na temat cukierkow seryjnych a tych ES???czy przeczytales to z neta???ze nie zakladac????moim zdaniem,zakladanie ES cukierkow ma sie tak jak zakladanie calego zestawu ES,,,,,czyli cos za cos,,, ogolnie dla auta lepiej by bylo zalozyc same cukierki es i reszte seryjnie aso,,niz odwrotnie,,,,,,ja jestem bardzo zadowolony z cukierkow es,,bardziej niz z reszty zestawu,,,,,,...
moj koles zalozyl cukierki es i dupa mu zaczela bardzo uciekac w zakretach, moze to kewstia zawiasu, moze czegos innego, ja po jego doswiadczeniach zamowilem sobie zwykle cukierki i reszte es, jeszcze nie jezdzilem na tym zestawie, bo reszta samochodu w proszku
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k