plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!
USŁUGI BLACHARSKO LAKIERNICZE
889969661 503499363
BzN
przez BzN » 2008-04-10, 14:25
Nie było zbyt wiele czasu na zastanawianie sie co robic , a zamka bylo mi szkoda jakos dlubac . ponadto z szyba poszlo latwiej niz rozbebeszac zamek. szyba juz kupiona , ma byc pojutrze jakos.. tak czy owak szkoda ,ze tak sie stalo ,ale na wlasne zyczenie..
To czegos tu nie rozumiem. Coś łupneło, jakieś stuki w wydechu i sie okazało, ze sie coś z aparatem stało ? NAPEWNO ?
MYŚLĘ, ŻE POMOGŁEM
BzN
przez BzN » 2008-04-10, 17:11
napewno.. te wybuchy byly przez to ,ze paliwo bylo podawane ,ale nie spalane tak jak powinno..bieralo sie to wszystko w komorze spalania i napierdzielalo od czasu do czasu. jest ok , auto pali i to jest wazne.. takze zawoty , tloki , korbowod i rozrzad sa cale :]
a że spytam... dlaczego tylnia szyba a nie przednia ? przednia wyszłabytaniej , tylni + klej ;/.
Jeśli chodzi o otwieranie crx'a to około 15s drucikiem
Dobrze że sie nic nie stało bo temat pod napięciem był
BzN
przez BzN » 2008-04-11, 13:59
Ja tez sie ciesze , zgadza sie dobrze ,ze szyba nie silnik widac za male doswiadczenie mialem z zatrzasnietymi kluczykami w samochodzie , Ali-En tez nic ciekawszego nie wymyslil , tylko podal mi gaśnice
mógłby mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób tak łatwo reksa otworzyć bez kluczyków? sam bym nic innego nie wymyślił jak wybicie szyby, raz już zatrzasłem se kluczyki ale na szczęscie miałem sziber otwarty. skoro to takie proste może ktoś mi zdradzi sekret żebym szyby nie wybijał na przyszłość? ps.może na priv.