masakra, nic sie nie dalo zrobic? moze Ci oddadza albo jakis dodatkowy kurs i jusz, obys nie mial zabranego na rok czy dwa i jakiejs wiekszej kary pienieznej.
eee no co Ty. gdybym sie przyznal ze tak bylo to bede mial sprawe w sadzie grodzkim i dostane grzywne. raczje by mi prawka nie zabrali. gdybym sie przyznal... ale ja sie nie przyznam
KONIEC OT
to kto w koncu jedzie? czyzby tak malo sie nas wybieralo?
najprawdopodobniej do ekipy z Kielc dolaczy jeszcze jeden car jezeli uda nam sie ustukac kase to na 90 % bedziemy :mrgreen: tzn ja i moja 2ga polowa :love:
a wiec jakos sie udalo zalatwic urlop na ostatnia chwile wiec do ekipy dolaczamy sie w skladzie: ja
jimmy
ni i moze boro
nistety jimmy cos kombinuje z furka ale tego nie moge zdradzac i bedziemy oplem astra (chyba nikt sie nie pogniewa) wiec szykowac sie tam ekipa :twisted:
a jeszcze jedno pytanko na co trzeba sie kierowac zeby tam dojechac podajcie jakas ulice albo mapke ni i czy sa jeszcze wolne miejsca w domkach czy by sie dalo jakos cos zarezerwowac bo z wplata na konto to troche pozno juz :?
Shark84...to tesko, pod ktorym się spotykamy jest na głównej trasie Katowice-Bielsko...trafisz napewno...kilka postów wyżej jest podana godzina i program...poszukaj...
i kolejna imprezka mnie minie w sobote do pracy a wieczorem musze odebrac moje kochanie z pracy bo nie ma czym wrócic , w niedziele to samo , 14 sierpnia tez nie dam rady bo wyjeżdzam na wczasy , tak wiec panie i panowie prosze wypijcie za tych wszystkich co nie dojadą , miłej imprezy, szkoda ze nie bede miał okazji poznac całej ekipy tym bardziej z tak daleka , pozdrawiam
niestety na 90% nie przyjade Ceerka:((( nie zdazymy przelozyc B16A1. brakuje mi wciaz jednej lapy. jutro mam ja miec ale nie wiem o ktorej. moze sie uda wszystko pospinac to wtedy bede pozno w nocy a jak nie to jade z Rudzikiem moja Renio:))