ja na 100 % z laseczką będe ale tylko PT/SOB szoda że ominie mnie wyjazd na góre Zar :/ -od dawna chciałem tam podjechac _ to ta górka gdzie samochód sam jedzie :?: dobrze myśle nie :?:
dobrze myślisz ale jest zakaz wjazdu , w połowie zrobili wielki parking a dalej na nogach , ewentalnie kolejką , mona wjechac i zjechac , widoki są bajeranckie , zobacze moze i ja w sobote dojade ale nie jestem pweny jak to bedzie , jak cos to dam znac no i zabiore namiot (jak tego to chyba jest miejsce na rozbicie?) ( dedi co z koszulką od ceera?)
Jako że zlocik sie szybko zbliża chciałbym zadać chyba dość ważne pytanko :!: : Kto kturędy jedzie :?: A konkretniej chodzi mi o to czy ktoś jedzie przez Kraków :?: bo puki co to jade sam Planuje wyjechać ok 17
koszulka ceera będzie do odebrania na zlocie...jesli będzie a jak nie to w tygodniu...
jesli chodzi o górę żar to z tego cowiem mamy pozwolenie na wjazd na samą górę...wiec będzie napewno zajebiście...
Davids...napewno nie da się w piątek bo pozwolenie jest pisemne (normalnie jest zakaz) tylko na sobotę...nie wiem czy jest okreslona godzina ale tego się dowiemy jak się spotkamy...
ja jak pojade to w sobote koło godziny 15-16 moze jeszcze ktos bedzie jechał o tej godzinie ? szołmen mam wolne miejsce jak cos to zabiore cie ale to jest dodogadania bo na 100% nie wiem jak to wyjdzie ale mysle ze uda mi sie wybarac , dedi jak z noclegiem jest miejsce na rozbicie namiotu? pytam bo nie wiem czy dojade ale jak bym jechał to chiałbym wiedziec co i jak
hudy...nie wiem jak z namiotem...noclegi są w domkach po 25 zł za osobę...najwyzej zadzwoń do Eweliny...i się zapytaj czy istnieje taka możliwosć...numer masz kilkanaście postów wyżej przy numerze konta...
qrde mam wlasnie qpe pracy z checia bym jechal, pewnie wpadne w sopbote na chwile wpieprzyc jajks kielbache i do domu......znof termin nie dla mnie i zlot w gorzowie tesz spedze na Litwie. fak