jak nie ten temat to prosze przeniesc do odpowiedniego działu
ile kosztują mniej wiecej tulejki na wachacze poprzeczne dolne i górny chyba jest taki mały prawda?? do ED9 ?? na dole sa 3 a na górnym 2 w tym mały cukierek ile taki komplecik mniejwięcej kosztuje na jedną strone ???
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
w jc placilem 40 za sztuke zamiennik z poprzecznych, w serwisie pod 60 za sztuke, jakbys zamawial w jc zmierz sobie srednice tulejki bo maja dwa rozmiary bez rozroznienia na 4/5gen civic/crx, przynajmniej tak mi powiedzial facet w krakowie
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
no ja kupowalem tylko jedna akurat bo mi sie sruba zapiekla i potrzebowalem na wymiane bo reszta zdrowa ale jak mialbym zmieniac komplet wolalbym kit ES bo taniej wychodzi suma sumarum i mozna samemu pozmieniac, nie trzeba prasy i placic za wymiane, tyle ze bardziej twardo pozniej a to nie kazdemu pasuje
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Es na całe auto chyba z 500 zł to wyszło by oczywiscie taniej niz kupować wszystkie gumy i tuleje z osoba w sklepie a ja tam twardo lubie a gdzie można dostać ES ??
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
najprosciej uderzyc do ktoregokolwiek z lokalnych 'importerow' merfi, delansol itp wlasciwie jakbys ich pytal wrzuc tu cene zestawu bo ciekaw jestem jak to wyglada od nich obecnie
FEBI 30 - 40zł max, NOK koło 25 - 30, z tulejkami do górnego "wahaczyka" może być problem, jeżeli od jajka jest taki sam to mogę załatwić cały, a może i same tulejki.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
co do cukierków to duże FEBI są po 55/szt a NOK chyba po 50/szt, małe cukierki są nieskatalogowane i jeżeli podejdą od jajka to może coś poradzę,
Junior, ceny za szt. na przód FEBI po 30,00 NOK po 20-30zł tył ciut drożej, ale ceny zbliżone.
dla pewności najlepiej pomierzyć tulejki, bo czasami katalogi się mylą i może być lipa, ja za jakiś czas będę robił cały zawias u siebie to skompletuje wszystkie możliwe tulejki i zapodam na forum co z czym się je.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
atom1 napisał(a):myslisz ze jajko ma jakiekolwiek zawieszenie PPP?
post nie zgodny z tematem, proszę moda o usunięcie i danie ostrzeżenia