jakie koszta orientacyjnie za taki bajer? ktos z forum w czarnej solce bodaj miał taki wypasik ? co w ogóle o tych fotelikach sądzicie?
jakie koszta orientacyjnie za taki bajer? ktos z forum w czarnej solce bodaj miał taki wypasik ? co w ogóle o tych fotelikach sądzicie?
ale o fotele nie pytalem, zadzwon zapytaj, z opinii uzytkownikow wynika, ze to sa najwygodniejsze hondowskie fotele dostepne w seryjnym auciesprzedane foteliki a przód zarezerwowany ja dzwoniłem wczoraj w południe juszpirul napisał(a):no to kurna jak to szukasz?
http://www.allegro.pl/item338244041_crx ... zesci.html
ja bym tego sola calego zgarnal bo polowe rzeczy bym sobie przelozyl, dzwonilem do chlopaka dzisiaj o osmej zeby mnie nikt nie wyprzedzil bo aukcja od wczoraj, chcialem kupic caly przod w przekonaniu, ze nie wie co ma ale mnie zaskoczyl stwierdzeniem, ze przod jest zarezerwowany dla niego do konca tygodnia bo negocjuje cene jakiejs walnietej z przodu ktora chce kupic i sie zalamalem, takie graty na tym aucieale o fotele nie pytalem, zadzwon zapytaj

nie powiedzial za ile poszly?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości