heh...ten starszy pan to ledwie chodzi, aż dziwie się jak on wsiada do rexa ale widać że jest zajawiony, bo kiedyś jak byłem na kupnie to go zagaiłem, ale twardo stał przy swoim i stoi dalej - rexo maniak
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
29. marzec 2008 ul. Westerplatte piękny czerwony crx zaparkowany na chodniku. Około godz. 23:30 mmm ładna II gen. Czyja to? Poszedłeś na sobotni wypad i rexa na chodniku zostawiłeś?
Honda to jest number one. Gratulacje i chwała inżynierom za CRX. Najlepszy wygląd i jednostki napędowe.Stworzyli auto moich marzeń.
Fire
przez Fire » 2008-03-30, 10:15
a ja widziałam na krakowskich blachach czerwonego CRXsa z czarna maska w Bielsku ktoś od was?
dzisiaj nieświadomie trafiłem na zlot VW na starym pasie startowym obok osiedla na lotnisku i wśród niezliczonych golfów wypatrzyłem zieloną del solkę na czarnych felach. Ja jechałem czerwonym gen II.