grchw_ride napisał(a):thomson jak oceniasz ten zestaw gt cupline ??? lepsze to od seryjnych??
jak ktos zainteresowany to bede sprzedawal caly komplet za niedlugo...
wiec tak to zawieszenie jest o wiele przyjemniejsze na co dzień, nie za twarde nie za miękkie, hmmm zakręty na torze pokonuje sie o 100% lepiej niż na seryjnym lub seria + springi. Ja mam najniżej te pierścienie i dalej mi mało, ale i tak będę musiał inne sprężyny zapodać bo te no name to sa prze
ale naprawdę jak na te pieniądze to jest
oczywiście nie można wymagać bog wie czego 
prowadzenie na dobrych drogach to poezja, reszte trzeba sobie dopowiedziec 
Parówa napisał(a):ja mam ta technix czy jakoś tak (pewnie i tak jeden chu...), jak wielokrotnie pisałem sprawdzałem to zawieszenie na dziurach, na torze, odnosiłem sie do Koni tego podstawowego modelu z 3 stopniowa regulacja twardościwiec tak to zawieszenie jest o wiele przyjemniejsze na co dzień, nie za twarde nie za miękkie, hmmm zakręty na torze pokonuje sie o 100% lepiej niż na seryjnym lub seria + springi. Ja mam najniżej te pierścienie i dalej mi mało, ale i tak będę musiał inne sprężyny zapodać bo te no name to sa prze
ale naprawdę jak na te pieniądze to jest
oczywiście nie można wymagać bog wie czego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości