Vajzel napisał(a):CZerwony 2 gen z tylu duecik na mugenach bodajrze zderzaczek ala mugen rej kr....N dzisiaj kolo godziny hmmm 8:00 na mc drive w krakowie
Stalem niebieskim wscieklym tranzitem za nim w kolejce:P
Jest tu ten ktos:P

giscrx napisał(a):Vajzel napisał(a):CZerwony 2 gen z tylu duecik na mugenach bodajrze zderzaczek ala mugen rej kr....N dzisiaj kolo godziny hmmm 8:00 na mc drive w krakowie
Stalem niebieskim wscieklym tranzitem za nim w kolejce:P
Jest tu ten ktos:P
to ja
a kaske pozbierales co ci babka z okienka zamiast do reki na glebe rzucila 
Vajzel napisał(a):aske pozbierales co ci babka z okienka zamiast do reki na glebe rzucila
bms napisał(a):wczoraj o 21 na wiadukcie balickim. Czarny edek. kierowca nawet cisnął
moze nie testowalem bo tam nie ma gdzie sie rozpedzic
ale jak juz wracalem w strone krk to musialo byc cus za duzo bo cus mi blyslo z takiej szarej puszki ktos wie co to byc moglo .......?
PeeLeeN napisał(a):bms napisał(a):
i czarna sztuka na drodze do myslenic bardzo wieczorowa pora tez pozdro dla kierowcy
pozdrawiam
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):ja wczoraj kolo 16:20 minalem sie na wislickiej (on zjeżdzał w strone akademikow/m1)z czarnym rexem na podobnych felgach do biały51... juz drugi raz spotykam tego crxa

bialy51rulez napisał(a):Zajebiscie zglebiona jest twoja furka:):)
ale to fajnie

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości