no to kapa Mambus, to ile osob bedzie bankowo?, ja jade godzina 18 pod globusem coby od razu byl parking i nie trzeba bylo krecic (a jak bedzie zamkniete albo cos to pod media)
ja w niedziele będę napewno. a co to za CRX był na inżynierskiej dzisiaj? jakiś nieznaomy chyba. i ładnie gościu z fajsławic Toyote Celice roz.j.b.ał... z jakimś mitasubishi się spotkał. tydzień temu samochód kupił młody łepek. ale policja orzekła winę tego z mitsubishi, nie wiem, jakim cudem. był ktoś tam? to mój pierwszy poważny wypadek na własne oczy widziane... a parę dni temu go odstwiłem, bo się chciał spróbować... mimo że to TOYOTA, to szkoda mi go...
na globusie to jest prawie przy media markt nie sposob ominac;p nawet ja tam trafiam
[ Dodano: 2008-03-16, 16:04 ] no to ja juz wyjezdzam do lublina do zo ba o 18
[ Dodano: 2008-03-16, 21:20 ] o a co to jeszcze nikt nic nie napisal tym razem deszczowo ale i tak czadowo bylo nas 6, i padalo dlatego bylismy pod dachem po czym zjawil sie tajemniczy pan fotograf
zaraz i ja cos dorzuce co robiłem ale tak jak mówiłem ten aparacik to kupa złomu i foty tez wyszły do ale zawsze to cos wybiore te co się jako tako nadsaja i zarzuce
[glow=olive][shadow=indigo]spoglądanie na ludzi z dołu BEZCENNE [/shadow][/glow]