Nic się nie martwcie w Nadarzynie jest parę sklepów z czego niektóre nocne, a jak ktoś chce się poszwędać to do janek jest 7 km. Paintbal będzie płatny ok 50zł, muzeum motoryzacji 7zł, a KPN coś koło 10zł.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
czy jest opcja pobytu od 02.05 ? albo wogóle bez noclegów
O! Ooo! Spider Pig! Spider Pig! Spider Pig! Does whatever, what Spider Pig does! Can he swing from a web? No he can't, he's a Pig. Look out! He is a Spider-Pig
http://pl.youtube.com/watch?v=uyAwFw0eX ... re=related hard to kill
mysle ze da sie uczestniczyc w zlocie ale nie mieszkac w hotelu jak ktos ma rodzinke w wawce i za darmo sie przekima bo jednak 50 za nocke przez 3 dni to sporo naleci, mysle ze przyjezdzalo by sie na zbiorke i potem juz z reszta smigalo, mozna tak Romku ?
W zeszłym roku było zajebiście.Hotel to podstawa.Nie trzeba nigdzie wracać (alko),mozna spokojnie zapuścić muzę i integrować się z uczestnikami.Bede na 100%.Narazie zgrywanie urlopu z panną.
Instalacje Car-Audio,
Podłączenie wskazników,
Inne nietypowe elektroniczne bajery:-)
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
mam takie pytanie
czy jak dam znac 2dni przed zlotem zcy bede mg przyjechac i czy bedzie mozna zalatwic nocleg.
poniewaz mam zamiar zjechac z niemiec na koniec kwietnia i moze bym dal rade byc tylko nie wiem jak dokladnie wyjdzie z moim rozwiazaniem umowy.
milo by bylo byc poniewaz 3dni po zlocie w krakowie wyjechalem do niemiec i teraz powrot do pl rozpoczol bym zlotem