Skoro juz to rozbierasz sklejasz etc to jest mozliwosc zebys tez od razu pozmienial diody/zarowki? Bo u mnie nie swieca a nie chce sie sam za to zabierac. Pozdro!
A nie da sie tam dopasowac zadnych diód ani niczego? Bo chetnie bym Ci oddal panel, ale nie chce dwa razy go wyciagac, tylko miec to raz z bani zeby podswietlenie dzialalo i byl cacy. Masz jakies propozycje?
Jak już zaczniesz robić następny panel to zrób dokładną fotorelacje, napewno będzie to dobra reklama a i zaspokoisz naszą ciekawość, tzn nie chce żebyś zdradzał swoje sekrety ale po prostu zrobił dobrej jakości foty przed, podczas i po robocie.
A co jeśli panel jest też połamany wewnątrz, u mnie te wewnętrzne segmenty mają połamane gwinty i ledwo trzymają się kupy, czy to też da się zrobić??
Faktycznie przydało by się żeby od razu zrobić wymianę diod. U mnie nie działają dwie.
tak da sie to zrobic a tak jak napisalem wyzej zarowkami sie nie zajmuje bo to zbyt wysoki koszt ale pewno mozna tam cos dosztukowac.pozdrawiam
ps sekretm jest klej i srodki jakich uzywam
hyh a jak panel pekl na pol i odkroilo sie pokretlo do tego sa polamane te uchwyty do przykrecenia ..to tez to zrobisz i uchwyty dorobisz i tez w tej samej cenie??
albo jak dam panel caly z uchwytami a bedzie tylkod elikatnie pekniecie przez srodek to tez taka sama cena??
ATOM 1 wyslij mi fotki na pw i najlepiej jakbys mial wszystkie kawalki to dam radea co do drugiego panelu pekniecie dotyczy plynej tej okraglej regulacji??? jesli tak nie ma problemu uratuje go tylko wyslij fotki bedzie duzo latwiej zobaczyc co i jak cena stala 100zl plus koszty wysylki.pozdrawiam